WebHelper nedir?

TolgaD

Kilopat
Katılım
26 Nisan 2017
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ses karıştırıcısını açtığım zaman sessiz modda WebHelper diye bir şey görüyorum normalde hiç görmezdim virüs olabilir mi? Format attım fakat gitmedi daha önce karşılaşan veya çözümünü bilen var mı?
Desktop Screenshot 2019.06.19 - 01.27.06.14 (2).png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
'' Web tarayıcıları üzerindeki uygulama seslerini optimize eden bir araç'' değildir, öyle bir araç yoktur zaten uygulamanın kendisinden ya da ses ayarlarından yaparsınız o işi.Nedir dersen adware-spyware amacına göre bunlardan biridir.Hangi programı açtığınız da aktive oluyor ise onunla birlikte gelmiştir.Kısacası virüstür kaldırın.
 
WebHelper yüksek ihtimalle BitTorrent veya uTorrentle gelmiştir hangi uygulamadan geldiyse o uygulamadaki reklamları göstermek için bulunan bir uygulama. Arkada cpu kullanımını arttırdığı için silmek faydalı olur anacak yukarıdaki arkadaşın gönderdiği video da bittorrent reklamlarını devre dışı bıraktığı için web helperı da yok ediyor yani web helper kalkıyor
 
WebHelper yüksek ihtimalle BitTorrent veya UTorrent'le gelmiştir hangi uygulamadan geldiyse o uygulamadaki reklamları göstermek için bulunan bir uygulama. Arkada CPU kullanımını arttırdığı için silmek faydalı olur anacak yukarıdaki arkadaşın gönderdiği video da BitTorrent reklamlarını devre dışı bıraktığı için web helperı da yok ediyor yani web helper kalkıyor

Ya ben direkt Torrent'i sildiğim için o adamın dediklerini yapamıyorum mesela bilgisayarı açtığımda direkt önüme Opera'da bir reklam sitesi açıyor hala devam ediyor nasıl kaldırabilirim?
 

Geri
Yukarı