Webtekno Bronze Sistem Nasıldır?

Merhabalar. Arkadaşlar 3 gün önce Webtekno Bronze modelini sipariş vermiş bulunmaktayım. Başka yorumları okuduğum kadarıyla PSU'ya dandik diyenler var sistem çok iyi diyenlerde. Fiyatına bakılacak olursa (2700 TL) nasıl bir sistem? LoL, Pubg Lite gibi oyunlar harici oyunlar oynamayacağım ve film izleyeceğim, yapacaklarım bundan ibaret. Ve son olarak PSU konusunda tehlike var mı, varsa nasıl bir tehlikeyle karşı karşıyayım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG Lite istiyor. Ayrica laptopun sogutma sorunu ile bogusacagina gelistirme yapabilecegi guzel bir bilgisayar almasi daha mantikli degil mi?
PUBG Lite çok mi sistem istiyor Allah aşkına.

• Minimum sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 7/8/10 64 bit
İşlemci: Intel Core i3 2,4 GHz
Bellek: 4 GB
Grafik işlemci: Intel HD Graphics 4000
Depolama alanı: 4 GB
DirectX sürümü: DirectX 11

• Tavsiye edilen sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i5 2,8 GHz
Bellek: 8 GB
Grafik işlemci: NVIDIA GeForce GTX 6600 veya AMD Radeon HD 7870

2700-3000TL'lik laptop ne kadar ısınabilir en fazla? Kaç yıllık laptop kullanan birisiyim, az çok biliyorum.
Rahatlık istiyorsanız Laptop alın arkadaş. Benden tavsiye.

PUBG Lite çok mi sistem istiyor Allah aşkına.

• Minimum sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i3 2,4 GHz
Bellek: 4 GB
Grafik işlemci: Intel HD Graphics 4000
Depolama alanı: 4 GB
DirectX sürümü: DirectX 11

• Tavsiye edilen sistem gereksinimleri

İşlemci: Intel Core i5 2,8 GHz
Bellek: 8 GB
Grafik işlemci: NVIDIA GeForce GTX 6600 veya AMD Radeon HD 7870

2700-3000TL'lik laptop ne kadar ısınabilir en fazla? Kaç yıllık laptop kullanan birisiyim, az çok biliyorum.
Rahatlık istiyorsanız Laptop alın arkadaş. Benden tavsiye.
Laptop fanboylarina karsi cok gaddarim fakat forum ortami oldugu icin kendimi pek ifade edemiyorum. Her ne kadar FAZLA sistem istemese de yine de az cok istiyor. Ayrica laptop bozulunca bir dunya sorunla karsilasiyorsun, donanimla alakaliysa artik durum kendin cozmekten cikiyor, garantisi varsa servisle ugrasmak zorunda kaliyorsun. Laptop icin yeni ekran karti veya islemci de alamadigin icin (biliyorum alabiliyosun ama ne kadar iyi olabilir ki?) tam bir KANSER. Eger beyniniz varsa masaustu bilgisayar alin.

2700-3000 TL'ye alacağı laptop 2-3 sene sonra çıkacak oyunları kaldırabilecek mi? Hayır, güncelleme yapabilecek mi? Hayır. Bu yüzden kendi isteğinizi değil sorulan soruya odaklanıp ona göre cevap verelim lütfen.

Laptop fanboylarina karsi cok gaddarim fakat forum ortami oldugu icin kendimi pek ifade edemiyorum. Her ne kadar FAZLA sistem istemese de yine de az cok istiyor. Ayrica laptop bozulunca bir dunya sorunla karsilasiyorsun, donanimla alakaliysa artik durum kendin cozmekten cikiyor, garantisi varsa servisle ugrasmak zorunda kaliyorsun. Laptop icin yeni ekran karti veya islemci de alamadigin icin (biliyorum alabiliyosun ama ne kadar iyi olabilir ki?) tam bir KANSER. Eger beyniniz varsa masaustu bilgisayar alin.
Sizin gaddarlığınız bana işlemez, Forum dışında da istediğiniz şekilde kendinizi ifade edersiniz, bende ifadenize sizin dilinizden karşılık veririm. Öncelikle Fanboy da değilim, 12-13 yıldır masaüstü, 2011 Aralıktan beri de Laptop kullanıyorum. Günlük işlerim masaüstünde hallolur, gece yatmadan önce Laptop ile Forumda, Facebook'ta takılır, film izlerim. Bunlar zevk işi. Bence gereksiz ama Laptop'a eGPU'da takarsınız, destekleyen Laptop'lara işlemci değişimi de yaparsınız. Masaüstünde sorun çıktığında servis ile uğraşmıyor musunuz? Bu zamana kadar kullandığım hiç bir zamanı servise göndermedim Laptop'un şarj girişi 5 yıldan sonra tutmamaya başlayana dek. Benim hor kullanmamdan dolayı kaynaklanan bir sorun hemde.
2700-3000 TL'ye alacağı laptop 2-3 sene sonra çıkacak oyunları kaldırabilecek mi? Hayır, güncelleme yapabilecek mi? Hayır. Bu yüzden kendi isteğinizi değil sorulan soruya odaklanıp ona göre cevap verelim lütfen.
Arkadaş ileriye dönük bir şey bahsetmemiş, bahsetseydi ben de bahsederdim. Kendi isteğim değil arkadaşın dediklerine cevap verdim. Okumadan etmeden iş yapıyorsunuz. Saçmalık!
Şuan ki oyunları bile kaldıramaz.
Arkadaş konuda oynamak istediği oyunlardan bahsetmiş. Onları kaldırır ya?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı