Webtekno Silver Sistem Özelleştirme

Bütçe
5000-5300

Berkcan K

Femtopat
Arkadaşlar, hepinize merhabalar. Önümüzdeki günleri şu sistemi almayı düşünüyorum. Çok fazla bir bilgim yok bilgisayar toplama konusunda. Sistemdeki parçalar iyi midir? Sorunlu bir parça var mıdır veya daha iyisi toplanabilir mi? Fiyat olarak bu civarda. 50-100 TL üstü olabilir lütfen daha fazlasını önermeyin. Şimdiden teşekkür ederim.

Adsız.png

Hocam dogru olanlari yapmissiniz zaten ozellestirme olarak. Bu sistem bu sekilde rahatlikla alinir. Bir de SSD'yi WD Blue ya da Adata Swordfish yapip almaniz daha iyi olacaktir onu unutmusum.

Hocam dogru olanlari yapmissiniz zaten ozellestirme olarak. Bu sistem bu sekilde rahatlikla alinir. Bir de SSD'yi WD Blue ya da Adata Swordfish yapip almaniz daha iyi olacaktir onu unutmusum.
Bende güzel olduğunu düşünüyorum da üstünde takılı olan team cx1 hakkında kötü bir yorum duymadım bu zamana kadar bir sorunu mu var acaba bilmediğim

Bende güzel olduğunu düşünüyorum da üstünde takılı olan Team CX1 hakkında kötü bir yorum duymadım bu zamana kadar bir sorunu mu var acaba bilmediğim.

Hocam sorun yasayanlar gordum forumda ayni SSD ile o nedenle sicak bakmiyorum. Adata Swordfish M.2 SSD oldugu için o daha iyi olur. Ayrica 169 TL ekliyor cok fiyat farki yok. Karar size kalmis.

Daha güzel görünüyor fakat ileride 250GB SSD nin bana yeticeğini sanmıyorum. HDD de kullanmak istemiyorum
Bence şimdilik idare edin. Sonradan 500GB SSD veya 1TB SSD alabilirsiniz.

O sistemi açıkçası ASUS'un giriş seviye anakartıyla ve hava akışı eh işte olan bir kasayla kullanmak istemezdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı