- Makaleler
- 3
Aylık haklarım dolu benim maalesef. :/ Keşke yardımcı olabilsem...
Merhaba hocam hakkınız yenilendiyse yardımcı olabilir misiniz?QR Kod'un kullanım süresi çok kısa. Benim aylık haklarım dolu ancak forumdan daha önce yardımcı olduğum arkadaşlar umarım yardımcı olurlar.
Biz de arkadasimla deniyorduk, 2 kez bu kisimda takildik ama sonra nasil yaptiysak bir sekilde telefon numarasina gelen kodla uye olduk yani izin verdi.
Kendim kullanmiyorum maalesef. Bir kez gorebilecegim bir arkadas rica etmisti. Onun ekraninda bakarken yaptik bir sekilde. Bu sorduklari seylerden sonra bir sekilde numara ile kaydol da yazan bir ana ekrana gectik.Peki bana referans olabilir misiniz rica etsem? Günlerdir deniyorum. Referans QR kodu ekranından ileriye geçemedim hala.
Hocam merhaba bana WeChat konusunda yardımcı olurmusunuz uzun zamandır referans olabilecek birini arıyorum ama bulamadım yardımcı olursanız çok mutlu olurum mail adresimSahtekarlardan kurtulmak, tacizcilerin hesap açmasını engellemek için. WeChat resmi bir uygulama Çin'de. Aklınıza gelecek her işlem WeChat'in içinde çalışan uygulamalarla yapılıyor. Çağırdığınız taksiden ödediğiniz taksi parasına kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.