WeChat Referansı

Arkadaslar benim wechat uyeligim yok benden yardim icin bana mail atip durmayin. defalarca yazdim buraya. Mail adresim bu: pastak_pistak@hotmail.com
Bu adresi goren herkes benden yardim icin bana mail atiyor. gecen yildan beridir 50 kisiden fazla kiisden mail aldim. Keske yardimci olabilsem ama benim wechat uyeligim yok. Lutfen bana mail atmayin. size yardimci olamiyorum.
Cansıkıcı. Mailinizi neden ilgili uygulamayla bağdaştırdılar? Konuda verdiyseniz, gizlenmesini talep edebilirsiniz belki.

QR Kod'un kullanım süresi çok kısa. Benim aylık haklarım dolu ancak forumdan daha önce yardımcı olduğum arkadaşlar umarım yardımcı olurlar.

Merhaba bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, etmesiniz de canınız sağ olsun.
QR kodun süresi dolmuş. :(

Merhaba bana da yardımeder misin, etmesen D ecanın sağ olsun.

Screenshot_20210215-104224.png

merhabalar wechat referansına ihtiyacım var. yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler.
Screenshot_20210215-104224.png

Play Store harici doğru yolu açıklıyorum ki ben sonuca böyle ulaştım çünkü Play Store güncellenmediğinden QR Kodu soruyor anladığım. O yüzden güncel sürüme ihtiyacınız var diyebilirim.
*Huawei AppGallery indirilir ve WeChat son sürüm kurulur.
*Aktivasyon telefon ile gerçekleşir.

QR Kod'un kullanım süresi çok kısa. Benim aylık haklarım dolu ancak forumdan daha önce yardımcı olduğum arkadaşlar umarım yardımcı olurlar.
Merhaba iyi günler bana qr kod konusunda referans olabilir misiniz

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211123-180438_WeChat.jpg
    Screenshot_20211123-180438_WeChat.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı