WEIJINTO 1 TB SSD alınır mı?

Almayın ne olur ne olmaz, bir de elinizde kaldı mı eyvah!
668 TL'ye geliyor 1 TB'lık modeli vergi ile birlikte ( Belki daha fazla ) bence alınmaz, bilinmedik marka, merdiven altı üretim, bozulursa falan sıkıntı yaşarsınız.
Bütçe arttırıp 860 QVO 1 TB alın

Çok mu ucuz? İsmini bile ilk defa duyduğun bir SSD'ye ₺818, 38 vereceksin ve daha gümrük vergisi, gümrük takılma gibi riskler konusunda bir habersin. Zaten 1TB'lık SSD'lerin piyasası aşağı yukarı bu civarlarda. Ucuz dediğin merdiven altı üretim SSD'ye 100 dolar vereceğine bunu alman daha mantıklı.
Bu arada ürünü aldın geldi. 500/500 yazması gerekirken saniyede 30 MB yazıyor. Muhatabın kim? Kime yazıcaksın ve karşında kimi bulacaksın. Hadi buldun diyelim, tekrar geri yolladın, gitti geldi derken aylara mal olacak. Bu arada ürünü alsan ve saniyede 30 MB yazsa bile satıcı ve açıklamaya yazdım, siz okumadınız derse haklı olacak :D.

1599427123187.png

Çok mu ucuz? İsmini bile ilk defa duyduğun bir SSD'ye ₺818, 38 vereceksin ve daha gümrük vergisi, gümrük takılma gibi riskler konusunda bir habersin. Zaten 1TB'lık SSD'lerin piyasası aşağı yukarı bu civarlarda. Ucuz dediğin merdiven altı üretim SSD'ye 100 dolar vereceğine bunu alman daha mantıklı.

818 TL mi? 572 olmasin o. Bir daha bakin.
Ayrica nereden biliyorsunuz gumruk vergisinden vs. bihaber oldugunu?

Bu arada ürünü alsan ve saniyede 30 MB yazsa bile satıcı ve açıklamaya yazdım, siz okumadınız derse haklı olacak :D.

Eki Görüntüle 660166

Asil siz Aliexpress'in iade politikasindan bihabersiniz.
Kaldi ki o 30 MB degeri 4K. Hiçbir SSD'nin 4K degeri 500 falan olamaz, hepsi 30 civaridir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı