WhatsApp Beta

WhatsApp Beta 2.25.9.2

@13th Patronus hocam ben sohbet çökmeleri yaşadım defalarca bu sürümde. Baktım kurtarılmıyor, sürüm düşürdüm. Drive yedeğinde ise hiçbir dğeişiklik yapmadım ve baktım olmuyor, problem çıkartıyor, direkt zorlamadan eski sürüme düşürüp orada denedim. 2.24.19.14 sürümüne düşürdüğümde normal giriş yapmayı denedim, Drive'daki yedek geldi. Onu yükledim. Ama benim de medyalarım gitti. Çok saçma. Drive'da şu an aktif olarak medyalar yer kaplıyor ama yoklar. WhatsApp her şeyi becerdi, bi' şu yedek işini beceremedi.
Anladım hocam çok sağ olun, arkadaş gruplarından dolayı kullanmak zorunda olmasam şu sorunlar sonrası asla kullanmayacağım bir uygulama da mecbur kullanmak zorunda kalıyor insan. Bir deneyeyim belki Google Drive yedeğine erişebilirim de en azından mesajlar geri gelir.

Crownguard, WhatsApp Beta yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

Meta AI Sesi

Versiyon kodu: 241932005

Not: Problemler bu güncellemede de devam etmektedir, güncelleme yapmamanız önerilir. Sohbetleriniz silinebilir ve geri yüklenemeyebilir. Şahsen kararlı sürüme geçtim.

Bu sürümde, WhatsApp'ın, kamu figürlerine göre modellenmiş Meta AI sesini seçme özelliği üzerinde çalıştığını keşfedildi.

Eki Görüntüle 2308395

Farklı tercihlere hitap etmek için ses perdesi ve tonu değişen üç farklı İngiltere sesi ve...

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Topluluk Sahipliği Devretme

Versiyon kodu: 241934005

Bu sürümde, 2.24.11.8'de keşfedilen topluluk sahipliği devretme özelliği yayınlandı.

Eki Görüntüle 2309766

Kilitli Sohbetler ve Filtreler Hatası Düzeltmesi

Versiyon kodu: 241935001

Bu sürümde, 2.24.19.16 sürümünde ortaya çıkan kilitli sohbetleri açmayı veya sohbetler listesi için bir filtre seçmeyi engelleyen hata düzeltildi.

Eki Görüntüle 2310469

Durumlarda Kişilerden Bahsetme

Versiyon kodu: 242003003

Bu sürümde, 2.24.6.19 sürümünde keşfedilen durum güncellemelerinde kişilerden bahsetme özelliği yayınlandı.

Eki Görüntüle 2312384

Özellik, önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya sunulacak.

Ayrıca her ihtimale karşı güncelleme öncesinde yedek almanız tavsiye edilir, uygulama crash verirse sürüm düşürdüğünüzde sohbetlerinizi kurtarabilirsiniz. (Bkz: WhatsApp...

Durum Güncellemelerini Yeniden Paylaşma

Versiyon kodu: 242009001

Bu sürümde, bahsedilinmiş durum güncellemelerinde bahsedilen kullanıcı için bir yeniden paylaşma özelliği üzerinde çalışıldığı keşfedildi.

Eki Görüntüle 2312905

Sohbet Temaları

Versiyon kodu: 242012003

Bu sürümde, WhatsApp'ın özelleştirilebilir tema üzerinde çalıştığı keşfedildi.

Eki Görüntüle 2314670

Şu an keşfedilene göre her temanın kendi duvar kağıdı olacak. Temalar hem açık modla hem koyu modla uyumlu çalışacak ve kullanıcılar dilerse mesaj baloncuğunun rengini ve sohbet duvar kağıdını değiştirebilecek.

Sohbetler'den Yeni Liste Oluşturabilme

Versiyon kodu: 242013003

Bu sürümde, WhatsApp'ın sohbetler listesindeki filtrelerden Listeler için yeni liste oluşturma özelliği üzerinde çalıştığı keşfedildi.

Eki Görüntüle 2314821

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir yöntem buldum, sohbetlerin crash verme ihtimaline karşın sürekli sırtınızı buna dayayabilirsiniz.

Evvela WhatsApp'ta yedek alın, sonra aşağıdaki rehberle bilgisayarınıza Android kurup stabil WhatsApp sürümünü kurun. Bilgisayarınızdaki WhatsApp'ı ana cihaz olarak kullanın. Telefonunuzu da bağlı cihaz olarak kullanın. Fakat bu yöntemin dezavantajı, bağlı cihazdan kontrol edilemeyen bazı hesap ayarlarıyla ilgili yeni beta özellikleri gelirse telefonunuz bağlı cihaz olduğu için işe yaramaz. Fakat en azından bütün WhatsApp sohbetimizin silinmesinden kurtuluruz.

WhatsApp'ın beta sürümlerinde Drive'dan medya indirmesi de yapmıyor. 4,7 GB verim vardı Drive'da, 2,5 GB'ı silindi, yok oldu. Üstüne uygulama crash verdiğinde yedekten geri yüklüyorsunuz ama dediğim gibi kalan medya verisini de yüklemiyor. Sadece mesajları geri yüklüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı