WhatsApp Beta 2.25.9.2

Anladım hocam çok sağ olun, arkadaş gruplarından dolayı kullanmak zorunda olmasam şu sorunlar sonrası asla kullanmayacağım bir uygulama da mecbur kullanmak zorunda kalıyor insan. Bir deneyeyim belki Google Drive yedeğine erişebilirim de en azından mesajlar geri gelir.

@13th Patronus deneyin, belki çözülür. Ben de sevmiyorum. Çok iyi alternatifler var da ben kullanmasam çevrem kullanıyor işte dediğiniz gibi.

Crownguard, WhatsApp Beta yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

Meta AI Sesi

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Topluluk Sahipliği Devretme

Kilitli Sohbetler ve Filtreler Hatası Düzeltmesi

Durumlarda Kişilerden Bahsetme

Durum Güncellemelerini Yeniden Paylaşma

Sohbet Temaları

Sohbetler'den Yeni Liste Oluşturabilme

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir yöntem buldum, sohbetlerin crash verme ihtimaline karşın sürekli sırtınızı buna dayayabilirsiniz.

Evvela WhatsApp'ta yedek alın, sonra aşağıdaki rehberle bilgisayarınıza Android kurup stabil WhatsApp sürümünü kurun. Bilgisayarınızdaki WhatsApp'ı ana cihaz olarak kullanın. Telefonunuzu da bağlı cihaz olarak kullanın. Fakat bu yöntemin dezavantajı, bağlı cihazdan kontrol edilemeyen bazı hesap ayarlarıyla ilgili yeni beta özellikleri gelirse telefonunuz bağlı cihaz olduğu için işe yaramaz. Fakat en azından bütün WhatsApp sohbetimizin silinmesinden kurtuluruz.

WhatsApp'ın beta sürümlerinde Drive'dan medya indirmesi de yapmıyor. 4,7 GB verim vardı Drive'da, 2,5 GB'ı silindi, yok oldu. Üstüne uygulama crash verdiğinde yedekten geri yüklüyorsunuz ama dediğim gibi kalan medya verisini de yüklemiyor. Sadece mesajları geri yüklüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…