BulgarUmut
Decipat
Dostlar 1 yıl önce WhatsApp'dan birini engellemiştim, şimdi o kişiye ulaşmak istiyorum. WhatsApp engellenenlerde olduğunu biliyorum ama ya ismi yazmıyor ya da ismi yerine başka bir şey yazıyor. Ben bu kişiye nasıl ulaşabilirim?
Dostum reklam gibi olacak ama bir uygulama var "getcontact" diye bu uygulamadan bulabilirsin kayıt olduğun zaman numaraları tek tek kopyalayıp arama çubuğuna yapıştırıp isimlere bakabilirsin her isimde olmuyor bazen bunu da aklında bulundur.
Deneyeceğim teşekkür ederim.
Kendi isminizin, rehberinizde bulunan her kişinin de getcontact adlı uygulamanın databasesine kaydedileceğini bilerek bu işlemi yapın. Birini bulacağım diye bütün ailenizi, ekli kişileri de databaseye ekletip diğer kişilere buldurmayın.
Evet az önce baktım güvenilir mi diye herkes indirmeyin demiş bende indirmeyeceğim.
Evet az önce baktım güvenilir mi diye herkes indirmeyin demiş bende indirmeyeceğim.
Facebook kullanıyor muydun?
Kullanıyordum ancak şu anda kullanmıyorum Instagram Snapchat gibi tarzı uygulamarda ismi çıkıyordu eskiden az önce snapchattden bir hesap buldum ona yazdım bakalım bir umut.