WhatsApp'dan cinsel içerikli mesaj atılan kişi dava açarsa ne yapabilir?

Seni korkutmaya. Alışıyor böyle bir şeyle mahkemede en fazla para cezası alırsın tabii adam gidip avukat tutup cidden böyle bir şeyle uğraşacaksa.
Bu işler için avukat tutmaya gerek yok. Adliyeye gidip savcılıktan suç duyurusunda bulunulabilir.

Özür dile. Ha çekip cinsel organını atmışsın ha gif atmışsın yaptığın tacize girer. Anayasada suç. Dua et ki adam harbiden şikayetçi olmasın.
 
Burada yapılan bir edepsizlik varsa oda benim yaptığım değildir emin ol (empati de yapayım senin için umarsmazdım ve engeli basardım)
Satıcı küfür mü etti bilmiyorum. Ama satıcı bana dönmediyse ya da geç döndüyse. Kendisine geç döndüğünü ve işi başka şekilde çözdüğümü söyleyip teşekkür edip. Kapatıyorum konuyu. Eğer bana karşı tavrı değişiyorsa sertlik anlamında kimse bir şeyi zorla satmak ya da almak zorunda değil diyerek konuyu sonsuza kadar kapatıp engel atıyorum. Zira kimselerden bana ne. Eğer o bana karşı hakaretamiz tavır kullanıyorsa alırım s.s. ona da gönderirim. Bunun saklı kalacağını gerekirse dava edeceğimi söyler bakarım keyfime. Dediğim gibi bana ne, kimse için kendimi stres altına sokmam. Olay bu. Eğer o size hakaret etmişse korkmayın versin mahkemeye. Ama önce siz ona o emojiyi gönderdiyseniz bu tahrik suçuna girer. Hee uğraşıp uğraşmamak şahsın kendisine kalmış...
 

Geri
Yukarı