Arda Yldz Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #1 WhatsApp'tan arkadaşıma bir link yollayıp tıklayınca virüs bulaşmış gibi gözüksün istiyorum. Nasıl yaparım? Son düzenleme: 24 Mart 2022
WhatsApp'tan arkadaşıma bir link yollayıp tıklayınca virüs bulaşmış gibi gözüksün istiyorum. Nasıl yaparım?
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #2 Arda Yldz dedi: WhatsApp'tan arkadaşıma bir link yollayıp tıklayınca virüs bulaşsın gibi gözüksün istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Açıldığında "heçkırlandın" yazacak kadar kodlama bilsen yeter bence Artı 0 Eksi
Arda Yldz dedi: WhatsApp'tan arkadaşıma bir link yollayıp tıklayınca virüs bulaşsın gibi gözüksün istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Açıldığında "heçkırlandın" yazacak kadar kodlama bilsen yeter bence
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #3 Arda Yldz dedi: WhatsApp'tan arkadaşıma bir link yollayıp tıklayınca virüs bulaşmış gibi gözüksün istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Bu tür sahte siteler var veya bir HTML dosyası ile halledebilirsin. Ama şaka yapayım derken adware bulaştırma. Pek tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
Arda Yldz dedi: WhatsApp'tan arkadaşıma bir link yollayıp tıklayınca virüs bulaşmış gibi gözüksün istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Bu tür sahte siteler var veya bir HTML dosyası ile halledebilirsin. Ama şaka yapayım derken adware bulaştırma. Pek tavsiye etmem.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Mart 2022 #4 Hacker Yazıcı ve Fake Virus Screen bunlar bence gayet gerçek. Artı 0 Eksi
M Mehmet KahrMan Femtopat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #5 mike_wazowski_bruh dedi: Açıldığında "heçkırlandın" yazacak kadar kodlama bilsen yeter bence Genişletmek için tıkla... bize de bilgi verir misin nasıl yaparız acaba Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Açıldığında "heçkırlandın" yazacak kadar kodlama bilsen yeter bence Genişletmek için tıkla... bize de bilgi verir misin nasıl yaparız acaba