he just wants her
Decapat
Yasal olmadığı için önerilmiyor.
Hesabınız yasaklanabilir dediği ayarların hiçbirini açmadım. Tespit edilme gibi bir durum söz konusu olur ise ne yapacağım ban yer miyim tespit edilir mi?
Yasal olmadığı için önerilmiyor.
Ben Aero kullanıyorum sıkıntı çıkar mı?
Ben Aero kullanıyorum sıkıntı çıkar mı?
Normal whatsapp tabanlı farklı ek fonskiyonları kullanabildiğiniz modlanmış wp. Fakat banlı olduğunuz için aero da kullanamazsınız şuanda.Hiç bir şey yapmadım bir anda gitti maalesef WhatsApp'dan ban yiyen ender kişilerden oldum. Ama sanırım bir çözüm yöntemi buldum.
Telefon numaramı değiştirsem düzelebilir sanırım
Aero nedir anlatabilir misiniz?
WhatsApp'tan küfür yazdıysan ve o mesajın bildirildiyse şikayet edildiyse engel yemeniz gayet normal. Küfür yazdınız mı WhatsApp'tan?
Ne peki sebep?Hayır ama muhtemelen sebebini anladım.
Konu sahibi de bundan gitti herhalde.Bende dün banlandım. Antiban filan hikaye. Whatsapp google play'e yeni sürüm geldiğinde sizin kullanmış olduğunuz whatsapp aero sürümü eskide kaldığı için whatsapp bunu anlıyor ve sizi banlıyor. Ne yaparsanız ister 1 ay ister 3 ay sonra elinde sonunda banlanıyorsunuz. İşin kötü tarafı numaranız whatsappdan tamamane de yasaklanabiliyor ve bir daha o telefon numarasında whatsapp kullanamıyorsunuz. Karşınızda bir muhatap filan da olmuyor. Hiç riske girmeyin bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.