WhatsApp'tan ban yedim

Hiç bir şey yapmadım bir anda gitti maalesef WhatsApp'dan ban yiyen ender kişilerden oldum. Ama sanırım bir çözüm yöntemi buldum.
Telefon numaramı değiştirsem düzelebilir sanırım

Aero nedir anlatabilir misiniz?
Normal whatsapp tabanlı farklı ek fonskiyonları kullanabildiğiniz modlanmış wp. Fakat banlı olduğunuz için aero da kullanamazsınız şuanda.

WhatsApp'tan küfür yazdıysan ve o mesajın bildirildiyse şikayet edildiyse engel yemeniz gayet normal. Küfür yazdınız mı WhatsApp'tan?

Bende dün banlandım. Antiban filan hikaye. Whatsapp google play'e yeni sürüm geldiğinde sizin kullanmış olduğunuz whatsapp aero sürümü eskide kaldığı için whatsapp bunu anlıyor ve sizi banlıyor. Ne yaparsanız ister 1 ay ister 3 ay sonra elinde sonunda banlanıyorsunuz. İşin kötü tarafı numaranız whatsappdan tamamane de yasaklanabiliyor ve bir daha o telefon numarasında whatsapp kullanamıyorsunuz. Karşınızda bir muhatap filan da olmuyor. Hiç riske girmeyin bence.

Bende dün banlandım. Antiban filan hikaye. Whatsapp google play'e yeni sürüm geldiğinde sizin kullanmış olduğunuz whatsapp aero sürümü eskide kaldığı için whatsapp bunu anlıyor ve sizi banlıyor. Ne yaparsanız ister 1 ay ister 3 ay sonra elinde sonunda banlanıyorsunuz. İşin kötü tarafı numaranız whatsappdan tamamane de yasaklanabiliyor ve bir daha o telefon numarasında whatsapp kullanamıyorsunuz. Karşınızda bir muhatap filan da olmuyor. Hiç riske girmeyin bence.
Konu sahibi de bundan gitti herhalde.

Bana 1 saat ban süresi verdi. Telefonu hemen uçak moduna aldım. WhatsApp kapatıp tekrar girdim baktım bu süre hala devam ediyor yani uygulamada mesajlara da erişemiyordum. İnternete bağlı olmadığım halde geri sayım halen ekranda devam ediyordu. 1 saat sonra sürenin bittiğinden emin olduğum zaman uygulamayı silip uçak modunu kapattım. Süre sonunda belki tekrar uygulamayı kullanıyor diye algılayıp süresiz ban yerim diye bu şekilde düşündüm. Google Play'den WhatsApp yükledim şimdilik bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı