Whea_Uncorrectable_Error

benaraf

Femtopat
Daha fazla  
Belirli aralıklarla (daha çok bir şey indirirken veya oynarken) mavi ekran hatası alıyorum. Aldığım hata Whea_Uncorrectable_Error hatası.

Bir çok minidump dosyam var fakat sadece bir tanesi çalıştığı için onu atıyorum.

-Format attım.
-Windows güncelleştirdim.
-Windows bellek tanılamayı kullandım.

Bunlara rağmen sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Intel(R) Dynamic ... olanları kaldırın. İntel'in diğer gereksiz yazılımlarını kaldırın.
Windows güncel değil 20H2'ye güncelleyin.
Geri dönüşünüz için teşekkürler.

Dediğiniz gibi windowsu güncelledim ve bilgisayarımda Intel(R) Dynamic.. ile ilgili bir yazılım göremedim.

Genelde League of Legends oyununu yüklerken mavi ekran yediğim için yüklemeyi denedim ve tekrar mavi ekran yedim.Minidump dosyası bozuk oluştuğu için atamıyorum.

Başka çözümleriniz varsa bekliyorum.Bu arada bilgisayarım dizüstü.

League of Legends oynarken ALT + TAB atarken mi mavi ekran alıyorsunuz?

Intel Dynamic Platform ve Thermal Framework sürücüsünü güncelleyin. Sanırım BIOS üzerinden kapatılıyordu.

DDU ile sürücülerinizi kaldırıp tekrar yükleyin.

Rehberi uygulayın:

League of Legends oynarken ALT + TAB atarken mi mavi ekran alıyorsunuz?

Intel Dynamic Platform ve Thermal Framework sürücüsünü güncelleyin. Sanırım BIOS üzerinden kapatılıyordu.

DDU ile sürücülerinizi kaldırıp tekrar yükleyin.

Rehberi uygulayın:

Client üzerinden indirirken yiyordum.
Dediklerinizin hepsini yaptım ona rağmen daha çok mavi ekran yemeye başladım.
Artık bilgisayar açılırken de mavi ekran yiyorum.

"Gelişmiş Güç Ayarları" kısmından ayarları böyle yapın.

1611498620534.png

Bilgisayarı ağ ile güvenli modda başlatıp yeni minidump dosyalarınızı paylaşın.

Güvenli modda 5-10 dakika durar mısınız? Hiç mavi ekran alıyor musunuz güvenli modda?

Bir de acaba yanlış sürücüyü mü kurdurdum? Silme imkanınız var mıdır?

Aygıt Yöneticisi'nde, adları "Intel (R) Dinamik Platform ve Termal Çerçeve" ile başlayan tüm aygıtları bulun. "Sistem cihazları" listesinde olabilirler. Her birine sağ tıklayın ve "Cihazı kaldır". Varsa, "Bu aygıtın sürücü yazılımını sil" seçeneğini işaretleyin.

Güvenli modda 5-10 dakika durar mısınız? Hiç mavi ekran alıyor musunuz güvenli modda?

Bir de acaba yanlış sürücüyü mü kurdurdum? Silme imkanınız var mıdır?

Aygıt Yöneticisi'nde, adları "Intel (R) Dinamik Platform ve Termal Çerçeve" ile başlayan tüm aygıtları bulun. "Sistem cihazları" listesinde olabilirler. Her birine sağ tıklayın ve "Cihazı kaldır". Varsa, "Bu aygıtın sürücü yazılımını sil" seçeneğini işaretleyin.
Güvenli modda iken de mavi ekran yiyorum.

Donanımlarımda fiziksel bir sıkıntı olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı