Bigjoy o kadar da iyi değil, Supplementler'in kendi ürünü aralarında en f/p'si.Bigjoy iyidir hocam.
Bütçe hiç ama hiç sorun değilse (haddinden fazla pahalı, aradaki fiyat farkına değecek bir durum yok)
![]()
Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr - Whey Protein
%23 BCAA, %20 izole whey protein. Ultra filtrasyonlu üretim, B6'lı ve glutaminli. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
Sorun değil ama abartmayalım yine de kaliteli olsun ise (ki en mantıklısı bu olacaktır)
![]()
Scitec Whey Professional Whey Protein 2350 Gr - Whey Protein
Konsantre ve izole wheyli %100 Whey Proteini, %23 BCAA, düşük şeker ve yağ; taurin, glutamin ve lösinli. Macaristan menşeli. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
aynen hocam bu kadarı da haddinden fazla bence.Zaten günlük proteini tavuktan yumurtadan vb. almaya çalışıyorum fakat alamadığım zamanlar için takviye kullanacağım.Weider uzun yıllardan beridir en iyi markaların başında gelir ama Türkiye'de ki fiyatı çok pahalı protein tozunun katkılarını düşünürsek günlük 20-25 gram protein için bu para verilmez ha bu kadar bütçen vardır protein tozu alacaksındır yukarıda arkadaşın attığı supplementler'dan iki tane alıp üstüne kalan parayla kreatin, vitamin, magnezyum falan alırsın.
Aynen hocam bu kadarı da haddinden fazla bence. Zaten günlük proteini tavuktan yumurtadan vb. almaya çalışıyorum fakat alamadığım zamanlar için takviye kullanacağım.
Eyvallah hocam, sağ olasın.Hocam tavuk göğsü, lor peyniri, yumurta, pirinçunu, pirinç, tam buğday, kepekli ekmek, badem, ceviz, baklagiller, yeşil mercimek, yoğurt , balık çeşitleri daha say say bitmez proteini yüksek besinler dolu, dediğim gibi supplementler markası iyidir bende direkt 2 kg alıp kullandım lezzet ve çözünürlük anlamında başarılı bir ürün, fazla bütçe varsa iki tane farklı aroma tercih edilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.