Wi-Fi 2 nedir?

Cihazı yeniden başlatmayı dene, bilgisayarın Wi-Fi kartının yazılımını yüklemiş fakat algılayamıyor, ilk yazılımını silip tekrar yüklemeyi dene, aygıt yöneticisine gir ve cihazlar düzgün çalışıyor mu kontrol et çalışmayan varsa güncelle. Eğer düzelmezse Wi-Fi kartını çıkar, bir silgi vasıtasıyla kartın iletken kısımları temizle, sonra tak tekrar dene olmazsa yeni bir kart alman gerekebilir.

16054542907431863357051777025468.jpg

Arka tarafta genellikle marka ve model yazan bir çıkartma oluyor. Onun resmini çekip buraya atarsan yardımcı olabiliriz.

Sadece bu var.
Cihazı yeniden başlatmayı dene, bilgisayarın Wi-Fi kartının yazılımını yüklemiş fakat algılayamıyor, ilk yazılımını silip tekrar yüklemeyi dene, aygıt yöneticisine gir ve cihazlar düzgün çalışıyor mu kontrol et çalışmayan varsa güncelle. Eğer düzelmezse Wi-Fi kartını çıkar, bir silgi vasıtasıyla kartın iletken kısımları temizle, sonra tak tekrar dene olmazsa yeni bir kart alman gerekebilir.

Yeniden başlatmayı denedim 2 defa düzelmedi şimdi diğer dediklerine bakıyorum teşekkür ederim düzelirse belirtirim.

Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılara baktım ve hepsine tek tek güncelle dedim hepsi zaten en son güncel sürümdeymiş.
16054547182366891111771755907537.jpg

16054542907431863357051777025468.jpg

Sadece bu var.

Yeniden başlatmayı denedim 2 defa düzelmedi şimdi diğer dediklerine bakıyorum teşekkür ederim düzelirse belirtirim.

Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılara baktım ve hepsine tek tek güncelle dedim hepsi zaten en son güncel sürümdeymiş.

Hepsinde aynı böyle yazıyor.
Wi-Fi kartını temizlediğim zaman sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 738789

Sadece bu var.

Eki Görüntüle 738791

Hepsinde aynı böyle yazıyor.
Wi-Fi kartını temizlediğim zaman sorunum çözüldü.
Laptop driver burdan ulaşabilirsin.

Kardeşe, kuzene, akrabaya, arkadaşa verilen laptopların başına bir şey geliyor mutlaka. Keza onunla ilgili değil gibi pek, ama dünyanın işleyiş düzeni gereği, yine de bir şey olmadan gelmemiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı