Wi-Fi ağı çözmek için yazılım önerisi

• Konuyu başlatan Darx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.404

Darx

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050,İ7 11.NESİL,16GB RAM
MONSTER ABRA A5 18.2.2
Selam etik hack kursuna başladım. Bir süredir araştırıyorum bu konuyu, Wi-Fi adaptörü lazım diyen de var demeyen de. Nasıl yapacağımı kestiremedim. Git linkiniz varsa çok makbule geçer.

@K.Makise

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam etik hack kursuna başladım. Bir süredir araştırıyorum bu konuyu, Wi-Fi adaptörü lazım diyen de var demeyen de. Nasıl yapacağımı kestiremedim. Git linkiniz varsa çok makbule geçer.

@K.Makise
Yanlış anlamadım dimi amacınız Wi-Fi şifresi kırmak.

@K.Makise
Ben de yeni başladım. Aslında gerek yok. Dizüstü bilgisayarınızdaki ağ kartının desteği varsa o şekilfe hallolur diye biliyorum.

@K.Makise

git clone https://github.com/v1s1t0r1sh3r3/airgeddon.git terminale bunu yazarak indirebilirsiniz ardından "airgeddon. Sh" dosyasını ./airgeddon.sh yazarak çalıştırabilirsiniz.

Toolun gereksinim duyduğu bazı toollar var bu toolların ne olduğunu program size söyler otomatik yükleme yapabiliyor fakat yapamazsa hepsini kendiniz yüklemelisiniz.

Türkçe dil mevcuttur.

git clone https://github.com/v1s1t0r1sh3r3/airgeddon.git terminale bunu yazarak indirebilirsiniz ardından "airgeddon. Sh" dosyasını ./airgeddon.sh yazarak çalıştırabilirsiniz.

Toolun gereksinim duyduğu bazı toollar var bu toolların ne olduğunu program size söyler otomatik yükleme yapabiliyor fakat yapamazsa hepsini kendiniz yüklemelisiniz.

Türkçe dil mevcuttur.

Evil Twin, DOS, DDoS gibi pek çok atack mevcuttur toolda.

Ayrıca YouTube'da video da bulabilirsiniz.

Etik hack ve Wifi şifresi kırmak? Napacaksın şifresini unutan 60 yaşında dayıya şifresini mi hatırlatacaksın :D

@K.Makise

Wi-Fi kartı yerine göre gerekiyor eğer diz üstü bilgisayar ise büyük ihtimalle monitör modu destekliyordur. Eğer desteklemiyorsa destekleyen bir tane almanız gerekmekte.

Destekleyip desteklemediğine terminale iw list yazarak bakabilirsiniz (bayağı bir yazı gelecek, biraz göz gezdirirseniz ilgili kısmı bulabilirsiniz.)

Etik hack ve Wi-Fi şifresi kırmak? Napacaksın şifresini unutan 60 yaşında dayıya şifresini mi hatırlatacaksın :D

Kendi ağı üzerinde denemeler yapıp işin mantığını çözmek istiyor da olabilir.

Ya da komşusu geceleri parti yapıyordur ve ağına saldırıp rahat bir uyku çekmek istiyordur.

Kim bilir, biz verdiğimiz bilginin kötüye kullanımında sorumluluk kabul etmiyoruz zaten.

Ona kalırsa bir insana çekici nasıl kullanması gerektiğini söyleyebiliriz ve çekiçle adam da öldürülebilir değil mi?

Kötüye kullanımında tüm sorumluluk kişiye aittir.

Hocam WI-FI bazlı saldırılarda 2 konu var. Kırma ve bağlanma. Kırma için ayrı bir cihaz bağlanma için ayrı cihaz alman lazım. Neden mi? Kırma işini yapan ve chipseti destekleyen bir kartın bağlanma menzili kısa olabilir. Bağlanma için directional yani yönlü anten kullanmanı öneririm. Aşağıda verdiğim listedeki cihazlar Evil Twin (kesinlikle fluxion öneririm) ve de-auth (jammer görevi görür) işlerini kolayca yapabilirsin.

1. Alfa-AWUS036NH
  2. Alfa AWUS036NEH
  3. Alfa AWUS036NHA-Wirelss B/G/N USB Adapter
  4. Panda PAU06
  5. Panda PAU09 N600
  6. Alfa AWUS036ACH / AC1200
  7. Alfa AWUS1900 / AC1900
  8. TP-LINK TL-WN722N 2.4GHz (Version 1)
  9. Alfa-AWUS036H
8. maddede yer alan cihaz ülkemizde satılıyor (bende var güncel olarak kullanıyorum). Diğer cihazların da ikinci elini bulabilirsin diye düşünüyorum. Bulamazsan Alfa'nın kendi sitesinden orijinalini alabilirsin (ben öyle yaptım, Aliexpress'te de var ama çakma içlerinde başka chipset var, Atheros AR9271). Bu arada bir de kendine Alfa'nın sitesinden 15dbi anten söyle ki menzilin uzasın.

Bu arada WPS özelliğinden faydalanıp WI-FI kırarım diye heveslenme. WPS 1.0 cihazlar için geçerli o zafiyet. Artık WPS 1.0 kalmadı bütün modem sağlayıcılar WPS 2.0'a geçti. Tek çaren Evil Twin onu da fluxion ile çok güzel yapabilirsin.

Aklına yine birşey takılırsa sorabilirsin

Etik hack ve Wi-Fi şifresi kırmak? Napacaksın şifresini unutan 60 yaşında dayıya şifresini mi hatırlatacaksın :D

Dostum bu kadar kötü düşünme. Sadece öğrenmek istiyorum

Hocam Wi-Fi bazlı saldırılarda 2 konu var. Kırma ve bağlanma. Kırma için ayrı bir cihaz bağlanma için ayrı cihaz alman lazım. Neden mi? Kırma işini yapan ve chipseti destekleyen bir kartın bağlanma menzili kısa olabilir. Bağlanma için directional yani yönlü anten kullanmanı öneririm. Aşağıda verdiğim listedeki cihazlar Evil Twin (kesinlikle fluxion öneririm) ve de-auth (jammer görevi görür) işlerini kolayca yapabilirsin.

1. Alfa-AWUS036NH
  2. Alfa AWUS036NEH
  3. Alfa AWUS036NHA-Wirelss B/G/N USB Adapter
  4. Panda PAU06
  5. Panda PAU09 N600
  6. Alfa AWUS036ACH / AC1200
  7. Alfa AWUS1900 / AC1900
  8. TP-Link TL-WN722N 2.4GHz (Version 1)
  9. Alfa-AWUS036H
8. maddede yer alan cihaz ülkemizde satılıyor (bende var güncel olarak kullanıyorum). Diğer cihazların da ikinci elini bulabilirsin diye düşünüyorum. Bulamazsan Alfa'nın kendi sitesinden orijinalini alabilirsin (ben öyle yaptım, AliExpress'te de var ama çakma içlerinde başka chipset var, Atheros AR9271). Bu arada bir de kendine Alfa'nın sitesinden 15dBi anten söyle ki menzilin uzasın.

Bu arada WPS özelliğinden faydalanıp Wi-Fi kırarım diye heveslenme. WPS 1.0 cihazlar için geçerli o zafiyet. Artık WPS 1.0 kalmadı bütün modem sağlayıcılar WPS 2.0'a geçti. Tek çaren Evil Twin onu da fluxion ile çok güzel yapabilirsin.

Aklına yine bir şey takılırsa sorabilirsin

Öncelikle teşekkür ederim yazın için, benim için çok değerli, elimde bundan var iş görür mü?

Türkçe dil mevcuttur.

Evil Twin, DOS, DDoS gibi pek çok atack mevcuttur toolda.

Ayrıca YouTube'da video da bulabilirsiniz.

Hocam dizüstü bilgisayarım. Yeni bu sene aldım

Son düzenleme:
Dostum bu kadar kötü düşünme. Sadece öğrenmek istiyorum

Öncelikle teşekkür ederim yazın için, benim için çok değerli, elimde bundan var iş görür mü?

Hocam dizüstü bilgisayarım. Yeni bu sene aldım
Benim emektar dizüstü bile oluyor o da olmalı. Bu arada Fluxion gerçekten güzelmiş. Beğendim.

Dostum bu kadar kötü düşünme. Sadece öğrenmek istiyorum.

Hocam dizüstü bilgisayarım. Yeni bu sene aldım.

Hocam, işinizi görür büyük ihtimalle, terminalden monitör mod destekliyor mu diye bakabilirsiniz şu komut ile: iw list

Monitör mod ne derseniz:

Monitör mod, sizin normal kullanımda yaptığınız ağa bağlanma ve internete erişimin tersini yapmasıdır. Daha da açmam gerekirse ağa bağlanmak yerine ağı izler.

Normal kullanımda elde edemeyeceğiniz bilgilere ulaşmanızı sağlar (ağa bağlanan cihazlar ve bu cihazların Mac adresleri vb.)

Eğer ağ saldırısı yapacaksanız bu gerekli çünkü airodump-ng ağları izlerken monitör mod ihtiyacı duyar.

Aynı şekilde evil twin saldırıları yaparken de lazım olacak (evil twin saldırısının pek çok türü vardır tabii, bazılarında gerekmez)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı