Hocam Wi-Fi bazlı saldırılarda 2 konu var. Kırma ve bağlanma. Kırma için ayrı bir cihaz bağlanma için ayrı cihaz alman lazım. Neden mi? Kırma işini yapan ve chipseti destekleyen bir kartın bağlanma menzili kısa olabilir. Bağlanma için directional yani yönlü anten kullanmanı öneririm. Aşağıda verdiğim listedeki cihazlar Evil Twin (kesinlikle fluxion öneririm) ve de-auth (jammer görevi görür) işlerini kolayca yapabilirsin.
- Alfa-AWUS036NH
- Alfa AWUS036NEH
- Alfa AWUS036NHA-Wirelss B/G/N USB Adapter
- Panda PAU06
- Panda PAU09 N600
- Alfa AWUS036ACH / AC1200
- Alfa AWUS1900 / AC1900
- TP-Link TL-WN722N 2.4GHz (Version 1)
- Alfa-AWUS036H
8. maddede yer alan cihaz ülkemizde satılıyor (bende var güncel olarak kullanıyorum). Diğer cihazların da ikinci elini bulabilirsin diye düşünüyorum. Bulamazsan Alfa'nın kendi sitesinden orijinalini alabilirsin (ben öyle yaptım, AliExpress'te de var ama çakma içlerinde başka chipset var, Atheros AR9271). Bu arada bir de kendine Alfa'nın sitesinden 15dBi anten söyle ki menzilin uzasın.
Bu arada WPS özelliğinden faydalanıp Wi-Fi kırarım diye heveslenme. WPS 1.0 cihazlar için geçerli o zafiyet. Artık WPS 1.0 kalmadı bütün modem sağlayıcılar WPS 2.0'a geçti. Tek çaren Evil Twin onu da fluxion ile çok güzel yapabilirsin.
Aklına yine bir şey takılırsa sorabilirsin