YBK
Kilopat
- Katılım
- 16 Haziran 2017
- Mesajlar
- 512
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Merhabalar,
(Moderasyon ekibi yazının şemasını değiştirmezse iyi olur, listeleme yöntemi okumanın kolaylaşması için uygun olur diye düşündüm.)
- Aliexpressten satın almış olduğum Fenvi marka Wi-Fi 6 adaptörüm gelmiş bulunmakta. Hız testi yaptığımda 25 Mbps internet hızımın tamamını eksiksiz alıyorum. Ping değerim 19 olarak çıkıyor. (2.4 Ghz veya 5 Ghz bağlantıda fark olmuyor) (Superonline Fiber kullanıcısıyım)
- Ancak bugün online bir oyunda (Dead by Daylight) denediğimde arada giren ping, oyunu oynanmaz kılıyor, tam aksiyonun ortasında ping giriyor mesela.
- 2.4 Ghz bağlandığımda protokol kısmında Wi-Fi 4 (802.11n) yazıyor, 5 Ghz bağlandığımda ise Wi-Fi 5 (802.11ac) yazıyor. Aslında kartın hakkı Wi-Fi 6 (802.11ax) ama henüz bu teknolojide bir modemim yok.
(Moderasyon ekibi yazının şemasını değiştirmezse iyi olur, listeleme yöntemi okumanın kolaylaşması için uygun olur diye düşündüm.)