Wi-Fi anakart internet hızını düşürür mü?

MehmetaKİF90

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Wi-Fi anakart alırsam 27 Mbps alıyorsam 15 mi alırım Wi-Fi desteklı anakart olarak alacağım anakart.

MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX anakart.

Bu ama eger Wi-Fi almayın dersenız.

Gigabyte B650M k DDR5 8000MHz OC anakart.

Knk ben şimdi bir süre wi-fi kullandim 50 60 mbps interneti geçemedim fakat ethernet kabloya geçince 90 95 mbps aldim. Eğer upload ile uğraşıyorsan (sosyal medyaya içerik üretmek vs.) Ethernet kablosu olursa daha iyi olur.

Arkadaşlar Wi-Fi anakart alırsam 27 Mbps alıyorsam 15 mi alırım Wi-Fi desteklı anakart olarak alacağım anakart.

MSI Pro B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX anakart.

Bu ama eger Wi-Fi almayın dersenız.

Gigabyte B650M k DDR5 8000MHz OC anakart.
Modeme olan uzaklığın belirler. Modeme yakınsan Wİ-Fi alabilirsin. Ama tavsiyem Ethernet olur. Oyun için ethernet daha iyi olur ping sorunundan dolayı.

Yok oyun oynayacağım sadece.
Eğer ping sorunun olmazsa bir de kabloyu çekmek istemiyorsan wi-fi kullanabilirsin.
Ama ethernetle daha fazla mbps alirsin mesela bir gün oyun aldin oyunu yuklicen bi 30 40 mbps ile indirmek var bir de 80 90 mbps ile indirmek var

CAT6 kablo alacaksın, bir ucunu modeme bir ucunu anakarttaki Ethernet portuna takacaksın.

Anakartım Gigabyte B650M k buna olur mu?

Eğer ping sorunun olmazsa bir de kabloyu çekmek istemiyorsan Wi-Fi kullanabilirsin.
Ama Ethernet'le daha fazla Mbps alirsin mesela bir gün oyun aldin oyunu yuklicen bir 30 40 Mbps ile indirmek var bir de 80 90 Mbps ile indirmek var.

Kanka pekı Gigabyte B650M k anakarta Ethernet kablo olur mu bir de eger vıdeo yuklemeye falan calısırsam enthernet daha mı mantıklı.

Son düzenleme:
Anakartım Gigabyte B650M k buna olur mu?

Kanka pekı Gigabyte B650M k anakarta Ethernet kablo olur mu bir de eger vıdeo yuklemeye falan calısırsam enthernet daha mı mantıklı.
Arkasında port varsa olur. çıkıntılı bir dikdörtgen şeklindedir ve genel olarak bütün anakartlarda vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı