Wi-Fi ile telefondaki uygulamalar çok yavaş çalışıyor

Katılım
28 Kasım 2015
Mesajlar
1.244
Çözümler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TurkNet 100 Mbps paket kullanıyorum. Bilgisayardan her siteye her uygulamaya hızlıca sorunsuz erişebiliyorum fakat telefonumdan Instagram, YouTube gibi uygulamalar çok yavaş çalışıyor. Dnsx, proxy denedim fakat bir fayda etmedi. Bunu nasıl çözebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki;







Güncellemeleri kontrol edin aynı markadan bende de var öyle sorunlar çıkarmaya başlıyor güncellemeyince benim telefonum Redmi Note 8 Pro.
ROM en güncel sürümde.
 
xDSL istatistikleri de alabilir miyiz? Bufferbloat'da sorun var. Bu ekleri olduğu gibi Türknet destek kaydına da iletmeniz gerekecek. Önceden açılmış ticket'ınız var mıdır? @TurkNet Destek Tutku @TurkNet Destek Ayşegül @500498 yetkili yarın gördüğü zaman size yardımcı olacaktır.

Ayrıca bu testleri farklı cihazlarla farklı senaryolarda da deneyip durumu kesinleştirebilirsiniz. Bence hizmetten yana bir sorun var ki bufferbloat bu kadar kötü çıktı. Youtube, Instagram vs dediğinizde aklıma bufferbloat sıkıntıları geldi. Bazı fiber altyapılarda bile sorun yaşanıyor bu yükleme sürelerinden ötürü hızdan bağımsız.

Ping ve upload değerleri ideale yakın fakat download iyi mi kötü mü anlamak için xDSL istatistikleri şart.
 
Daha önce yeni bir IP atanmasını istemiştim bu sorundan ötürü. Fakat gördüğünüz üzere bir fayda etmedi. Destek, umarım görür mesajları.
 
Merhabalar, açık bir destek kaydınız bulunuyorsa kayıt numaranızı benimle paylaşır mısınız? Bulunmuyor ise turk.net/oim & 0 850 288 80 80 üzerinden destek kaydı oluşturmanızı rica edeceğim. Devamında destek kayıt numaranızı buradan iletirseniz gelişmeleri birlikte takip edelim.
 
Merhabalar, size yardımcı olabilmemiz ve kontrolleri sağlayabilmemiz adına online işlem merkezi üzerinden açmış olduğunuz bir destek kaydınız var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…