Wi-Fi modem hangi kanal seçilmeli?

shımbo23

Decapat
Türk Telekom 2.4GHz Türk Telekom_T53D5 1. kanaldaki benim wifim analiz sonuçlarını atıyorum aşağıya hangi kanalı seçeyim en iyi kanal hangisi?

Türk Telekom 2.4GHz Türk Telekom_T53D5 1 nci kanaldaki benim wifim analiz swonuçlarını atıyorum aşağıya hangi kanalı seçeyim en iyi kanal hangisi

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-10-26 saat 16.24.52_84c7f068.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-10-26 saat 16.24.52_84c7f068.jpg
    151,8 KB · Görüntüleme: 642
  • WhatsApp Görsel 2023-10-26 saat 16.24.55_27029f2a.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-10-26 saat 16.24.55_27029f2a.jpg
    298,2 KB · Görüntüleme: 567
Eki Görüntüle 19909386 ncı kanalı seçtim ayarlarda böyle interneti kapatıp açayımmı

Yeniden başlatmanızda fayda var. Kullandığınız cihaz galiba TD-W9970V3 bende o cihazı kullanmaktayım, bu ayarlarda kullanmaktayım.

Ayriyeten şunu da belirteyim, o modem yazılımsal olarak sıkıntılı yani her halükarda o modem ile ilgili sorun yaşayacaksanız. İyi sabırlar dilerim.

Yeniden başlatmanızda fayda var. Kullandığınız cihaz galiba TD-W9970V3 bende o cihazı kullanmaktayım, bu ayarlarda kullanmaktayım.

Ayriyeten şunu da belirteyim, o modem yazılımsal olarak sıkıntılı yani her halükarda o modem ile ilgili sorun yaşayacaksanız. İyi sabırlar dilerim.
hocam belediyenin s ettıgı koydeyim lanet olsun 40 50 megabit internet çile çekiyom ne varsa yapıyorum wifi bitmiyorki sorunları sürekli kopmalar yaşıyorum altyapıda yok tivibu aldrıttı ttnet sagolsun 450 tl fatura ödüyorum

Ayriyeten şunu da belirteyim, o modem yazılımsal olarak sıkıntılı yani her halükarda o modem ile ilgili sorun yaşayacaksanız. İyi sabırlar dilerim
başka ayar varmı hocam yapabileceğim hızın artması için
1698328483324.png

Son düzenleme:
hocam belediyenin s ettıgı koydeyim lanet olsun 40 50 megabit internet çile çekiyom ne varsa yapıyorum wifi bitmiyorki sorunları sürekli kopmalar yaşıyorum altyapıda yok tivibu aldrıttı ttnet sagolsun 450 tl fatura ödüyorum

başka ayar varmı hocam yapabileceğim hızın artması için

O modem üzerinden, WPA2-PSK ayarını sadece tek olan moda alın, şu an evde değilim tam olarak hatırlayamıyorum. Ayriyeten WPS kapatın.
Eğer taahüdünüz yoksa, TT'den çıkın. Millenicom, NetSpeed veya TurkNet'e geçiş yapın. Bu firmalarda TT altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar.
Altyapı kötü olduğu için pek bir fark olmaz ama fiyat konusunda biraz da olsa rahatlarsanız. En azından daha az küfredersiniz.

O modem üzerinden, WPA2-PSK ayarını sadece tek olan moda alın, şu an evde değilim tam olarak hatırlayamıyorum. Ayriyeten WPS kapatın.
Eğer taahüdünüz yoksa, TT'den çıkın. Millenicom, NetSpeed veya TurkNet'e geçiş yapın. Bu firmalarda TT altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar.
Altyapı kötü olduğu için pek bir fark olmaz ama fiyat konusunda biraz da olsa rahatlarsanız. En azından daha az küfredersiniz.
1698329701414.png
1698329723958.png

dediklerinizi yaptım hocam taşınıcam inşallah kurtulucam tt den hangi sini öneririsiniz

WPA2-PSK olanının seçin. Ben aile evindeyim TT kullanıyorlar.
Genelde herkesin tavsiye ettiği bu üçüsü, fiyatıda ucuzdan pahalıya doğru sıraladım. Üç firmada iyi.
Ama millenicom'da bazı kişiler sürekli sorun yaşadğını belirtiyor.
1698330298326.png
1698330308803.png

WPA2-PSK olanının seçin. Ben aile evindeyim TT kullanıyorlar.
Genelde herkesin tavsiye ettiği bu üçüsü, fiyatıda ucuzdan pahalıya doğru sıraladım. Üç firmada iyi.
Ama millenicom'da bazı kişiler sürekli sorun yaşadğını belirtiyor.
tamam hocam net speed turknet diyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı