Wi-Fi üzerinden virüs bulaşır mı?

Bilgisayarıma yaklaşık 6 yıldan beri bir tane bile antivirüs programı kurmadım gerek de görmüyorum. Bilinçli bir kullanıcıyım. Ayda yılda bir kere windows defender çalıştırır taratırım. Bilgisayarım 3 sene sonra da 4 sene sonra da sıfır gibi. Ben sadece wifi üzerinden virüs gelir mi diye korkuyorum. Veya kalıcı olarak modemin içerisine yerleşebilir mi?
 
Virüs hakkında bilgim yok ama internet üzerinden herhangi bir bilişim suçu işlerse, internetinizi paylaştığınız için sizde suçlu durumuna düşüyorsunuz.
 
Peki ben bu kişiyi çıkartmak istersem sadece Wi-Fi şifresini değiştirmem yetecek midir? Yoksa panel üzerinden değiştirdikten sonra da engelleme vesaire yapmam gerekir mi?
MAC filtreleme aktifleştirip, SSID değiştirebilirsin. Modem paneli şifren de varsayılan ise değiştirirsin.
 
MAC filtreleme aktifleştirip, SSID değiştirebilirsin. Modem paneli şifren de varsayılan ise değiştirirsin.
SSID gizle dediğimde ve şifreyi de değiştirdiğimde hem wifi'den otomatik çıkış yapılacak hem de modemi ne olursa olsun Wİ-Fİ açtığında ismi çıkmayacak dimi?
 
SSID gizle dediğimde ve şifreyi de değiştirdiğimde hem Wi-Fi'den otomatik çıkış yapılacak hem de modemi ne olursa olsun Wi-Fi açtığında ismi çıkmayacak değil mi?
Aynen öyle, Wi-Fi'yi göremeyecek. Görse bile MAC filtreleme var bağlanamaz, hadi onu da aşabildi diyelim şifre farklı. WPS'de kapatırsanız tamamdır.

Bu arada gizlemenize rağmen SSID değiştirirsiniz bu arada. Yalnızca bağlanacağınız cihazlara elle girersiniz kendiniz.
 
Bence abi internet hacklendi benim bir iki şifre çalındı senin de başın yanmasın de
 
Benim için sadece görmemesi kafi. SSID değiştirip şifre değiştiriyorum sadece. WPS nedir?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…