- Makaleler
- 21
Neden kasar ki kaç para verdik?
PC olarak kullanacaksan yanlış ürün almışsın. Bir süre sonra tamamen işkence olur smart özelliği. Hemen hemen her TV'de böyle diye biliyorum durum.
Neden kasar ki kaç para verdik?
Bilgisayar mi? Öyle bir niyetim yok ki benim sadece televizyon izleyeceğim.PC olarak kullanacaksan yanlış ürün almışsın. Bir süre sonra tamamen işkence olur smart özelliği. Hemen hemen her TV'de böyle diye biliyorum durum.
Bilgisayar mi? Öyle bir niyetim yok ki benim sadece televizyon izleyeceğim.
Teşekkürler bilgi için hocam. Samsung önerdiler normalde LG arasında kalmıştım.Yok hocam tarayıcı falan kurmaktan bahsediyorum. Kendi TV'mde tarayıcı tam bir işkence, uygulamalar var onları kullanıyorum yetiyor da. İnternetten film izleyeceksen flash belleğe yükle öyle izle.
Bu fiyata OLED bulamadım, 10.000 üstü OLED televizyonlar.OLED falan yok muydu o paraya?
Bu fiyata OLED bulamadım, 10.000 üstü OLED televizyonlar.
Sağ olun hocam, aldım öyle işte hocam bakalım.Zaten OLED'lerde yanık oluyormuş. 10 bin lira verip hala paranla rezil oluyorsun. İyi yapmışsın bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.