Wi-Fi vs Wi-Fi Direct

Wi-Fi vs Wi-Fi Direct

• Wi-Fi

Oy: 4 50,0%
  • Wi-Fi Direct

Oy: 4 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8
Elinde tek masaüstü PC varsa WI-FI adaptörü lazım ki kablosuz özelliği kazansın. Tek başına TV de bunun olması yetmez. Telefonlarda zaten genelde oluyor. TV'yi PC ile birlikte aynı modeme kabloyla bağlayıp veri aktarmak daha iyi olur bence. Daha doğrusu veri aktarmak değil de belgelerim klasörüne erişebilirsin TV'den.

Elinde tek masaüstü PC varsa WI-FI adaptörü lazım ki kablosuz özelliği kazansın. Tek başına TV de bunun olması yetmez. Telefonlarda zaten genelde oluyor. TV'yi PC ile birlikte aynı modeme kabloyla bağlayıp veri aktarmak daha iyi olur bence. Daha doğrusu veri aktarmak değil de belgelerim klasörüne erişebilirsin TV'den.
Masaüstü bilgisayarım bulunmakta. Ben o belgelerle aslında işim olmaz ve ona onu bağla gibi, hani sadece evin modemini bağlayıp kullanmak istiyorum. Onu yapabiliyor değil mi? Sadece dosya aktarımı için işe yarıyor sandım.

LAN girişi varsa ki 7500 liralık TV'de olmaması imkansız evet internete bağlanırsın kablolu. Kablosuz performansı büyük ihtimal yerlerde olacağı için kablo çekmeye başla şimdiden. Ben 30 metre CAT6 çektim gayet iyi performans alıyorum, kablosuz da arada duvar olmamasına rağmen 24'lük internetten 5-10 Mbps hız anca geliyor. Belki sizde biraz daha iyi performans verir. Kabloyla da az kayıp var ama kablosuzdan iyi.

@Fear The Bones İnşallah hızlı olur olmazsa kablolu baglanirim o sıkıntı değil. Samsung ile LG televizyon arasında kalmıştım sizin yorumunuz nedir? Link atmıştım.

Herkes Samsung dedi. İşte geçişleri daha hızlı, görüntüsü olsun ve paneli olsun güzel dediler. Bana da yeter dedim kargoda şu an aldım.

@Fear The Bones İnşallah hızlı olur olmazsa kablolu baglanirim o sıkıntı değil. Samsung ile LG televizyon arasında kalmıştım sizin yorumunuz nedir? Link atmıştım.

Herkes Samsung dedi. İşte geçişleri daha hızlı, görüntüsü olsun ve paneli olsun güzel dediler. Bana da yeter dedim aldim.

Geçiş derken kanal geçişi falan mı? Tarayıcıyı kendin test edebilirsin gömülü tarayıcı vardır uygulamalardan tarat. Fazla üst seviye TV'lerin hangisinin iyi olduğunu ben de pek bilmiyorum. Samsung iyidir herhalde.

Geçiş derken kanal geçişi falan mı? Tarayıcıyı kendin test edebilirsin gömülü tarayıcı vardır uygulamalardan tarat. Fazla üst seviye TV'lerin hangisinin iyi olduğunu ben de pek bilmiyorum. Samsung iyidir herhalde.
Hocam gelsinde test edeceğim her şeyini. 🙂 Merak içerisindeyim o kadar para verdim heyecan var biraz. 😅 6.950 aldım ve normalde fiyatları biraz daha pahalı en uygun şekilde aldım indirim sayesinde.

2020 model daha çıkalı 1 ay bile olmamış. Aşkı aparatı arıyorum şimdi bir tane buldum.

Hocam gelsinde test edeceğim her şeyini. 🙂 Merak içerisindeyim o kadar para verdim heyecan var biraz. 😅 6.950 aldım normalde fiyatları biraz daha pahalı en uygun şekilde aldım indirim sayesinde. 2020 model daha çıkalı 1 ay bile olmamış. Aşkı aparatı arıyorum şimdi bir tane buldum.

Aman gelince kendin açma, eğer hasar varsa bütün suçu sana yüklerler 7000 liran çöpe gider, belki gitmeyebilir ama çok uğraşırsın. Servis çağır onlar açsın hasar varsa tutanak tutarlar ve değiştirirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı