Wi-Fi vs Wi-Fi Direct

Wi-Fi vs Wi-Fi Direct

• Wi-Fi

Oy: 4 50,0%
  • Wi-Fi Direct

Oy: 4 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8
@The Anorak Hocam aslında bana sadece Wi-Fi internete girsin yeter. Daha mantıklı mı? Hani normal Wi-Fi varsa yeter bana.
Wi-Fi Direct zaten WiFi üzerinden çalıştığı için WiFi Direct destekleyen TV'ler doğal olarak WiFi ile internete de bağlanır.

Eğer Dosya aktarımına ihtiyacınız yoksa WiFi Direct desteklemeyen bir TV de tercih edebilirsiniz.

Wi-Fi Direct zaten WiFi üzerinden çalıştığı için WiFi Direct destekleyen TV'lerin doğal olarak WiFi ile internete de bağlanır.

Eğer Dosya aktarımına ihtiyacınız yoksa WiFi Direct desteklemeyen bir TV de tercih edebilirsiniz.
Çok güzel bir anlatım yaptınız teşekkür ederim.
Samsung televizyon vs LG televizyon konusu açtım ve orada bana Samsung al dediler. Aldım ama Wi-Fi direct varmış ne olduğunu bilmiyordum. Wi-Fi işlemlerini ikisinde yapabiliyorsam sıkıntı yok demektir.

Çok güzel bir anlatım yaptınız teşekkür ederim.
Samsung televizyon vs LG televizyon konusu açtım ve orada bana Samsung al dediler. Aldım ama Wi-Fi direct varmış ne olduğunu bilmiyordum. Wi-Fi işlemlerini ikisinde yapabiliyorsam sıkıntı yok demektir.
Kendim şu an TV alacak olsam;
Panel, Çözünürlük, Kontrast ve Parlaklıktan sonra ek özellik olarak;
Kullandığı işletim sistemi, Desteklediği Steaming Servisler; AirPlay, Miracast, ChromeCast gibi yansıtma teknolojilerin hangileri desteklediği araştırırdım.

Kendim şu an TV alacak olsam;
Panel, Çözünürlük, Kontrast ve Parlaklıktan sonra ek özellik olarak;
Kullandığı işletim sistemi, Desteklediği Steaming Servisler; AirPlay, Miracast, ChromeCast gibi yansıtma teknolojilerin hangileri desteklediği araştırırdım.
Hocam TV hakkında bilgim aşikar, hiçbir şey bilmiyorum.
TV'nin tarayıcıları genelde dandiktir uygulamaları kullan. LAN üzerinden bağla PC'den medya paylaşımına izin ver, kablosuz ekrandan da yayın yapabilirsin ama kötü çalışıyor.
Chrome gibi uygulama yüklesem işimi görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı