Wi-Fi'dan virüs veya casus program bulaşır mı?

Barış Çakar

Picopat
Arkadaşlar ben cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum ve sıfırdan hesaplar açacağım WhatsApp Google vesaire bu cihaza hard reset atıp babama vereceğim evde ortak Wi-Fi ağında olduğumuz için eğer cihazda herhangi bir casus program virüs vesaire kalır ise Wi-Fi üzerinden yeni cihazıma bulaşabilir mi?

Arkadaşlar ben cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum ve sıfırdan hesaplar açacağım WhatsApp Google vesaire bu cihaza hard reset atıp babama vereceğim evde ortak Wi-Fi ağında olduğumuz için eğer cihazda herhangi bir casus program virüs vesaire kalır ise Wi-Fi üzerinden yeni cihazıma bulaşabilir mi?
İleri düzey bir tehdit ise bulaşma ihtimali var.

Ne yapabilirim bunun adına. Ya da ileri düzey tehditten kastınız nedir nasıl anlarım ne olduğunu?
Güvenlik duvarı bulunduran bir AV yazılımı kurmanız yeterlidir. Ek olarak bu rehberi inceleyebilirsiniz.

İyi yapılmış bir virüs ise bulaşabilir.
Ben bu cihazı tarattım bir sürü av ile Hard reset te attım fakat hâlâ içinde bir şeyler kaldığından şüpheliyim bunu nasıl anlayabilirim?

Güvenlik duvarı bulunduran bir AV yazılımı kurmanız yeterlidir. Ek olarak bu rehberi inceleyebilirsiniz.
Nereden kuracağım bu yazılımı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı