WiFi ile anlık ping sorunu

Yer
Roma
Herkese merhaba. Ben anlık ping sorunu yaşıyorum. Yazlıkta Türk Telekom internet vardı ve üst kattan rahatlıkla oynuyordum. Şu an ise salon ile aramda 2 duvar (kalın) var diye midir bilmem anlık pingim çıkıyor. Türk Telekom'dan Kablonet'e geçtim ancak sorun aynı. Pingim 70-80 ama bi anda 250'ye çıkıyor 1-2 saniye sonra geri iniyor. Bu sorun sadece CS:GO'da değil Discord'da da oluyor yani oyunla alakalı değil. Everest Ewr-301 Kablosuz-N Wps + Wısp+Wds 300 Mbps Fiyatı
Bu router'ı alsam odama kursam ve Ethernet kablosu ile bağlansam ping sorunum düşer mi yoksa sorun devam eder mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemden bilgisayara kadar kablo çek düzelir. Bende de hiz düşmeleri oluyordu indirmedeyken. Bende kabloya geçtim sorun gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende'de vardı. Modem Laptop arası 2-3 mt falandı, fakat ping sorunu ve drop olayı yaşıyordum. Sonrasında CAT5 kablo ile durumu düzelttim. Şimdi 5 mt CAT6 kablosu kullanıyorum. Gayet temiz oynuyorum. Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı