Esdeath.xyz
Megapat
Daha fazla
Süre olarak fark olur ama benim dediğim gibi seçersen daha güçlü olursun.
Hocam uzun zamandır oynamıyorum ama tank ilahsindiren Shen son girdiğimde Full Build olunca 5 kişiye dalıp çok uzun süre yaşatıyordu beni adamda kesiyordum.
Ap kasıp kalkan miktarını artırmak bazı yerlerde işe yarayabilir ama yanlış bir Build oldunu düşünüyorum çok kırılgan ve tek yapabildiği kalkan atmak.
Ap kasıp kalkan miktarını artırmak bazı yerlerde işe yarayabilir ama yanlış bir Build oldunu düşünüyorum çok kırılgan ve tek yapabildiği kalkan atmak.
Bu Build'ler bu Hero'lara nasıl olmuş? Caitylin özellikle canı yükselmesi için ilahsindiren ve omurga kıran seçtim. Desteğe güvenmiyorum ve arada soloda takılmak için kullanıyorum.
Zed ve Shen Build'ini denemedim. Nasıl olur sizce bunlar? Asıl sorunum canımın yetmemesi. Sırf bu yüzden can ve hasar sağlayan itemler seçmeye çalıştım.
Kule ittirmeyi çok yaparım. Ama asıl amacım 3V1 tek olduğum savaşlarda kazanabilmek. Zırh ile yarar eyvallah ama can lazım bir yerde. Açıkçası daha henüz kendime hah bu diyebileceğim bir Hero bulamadım.
Shen sevdim ama Build'ini beceremediğimden hasar vuramıyorum çok fazla. Zırh çok kasmak istemiyorum çünkü W yeteneği zaten hasar görmesini engelliyor. Bana hasar verecek hitem olması yeterli.
Sett bayağı uzun süre oynadım ama ondan sıkıldım. 95 maçım var onda. Açıkçası başlarda zevkliydi ama sürekli arada kalıp ölme durumundan dolayı artık sıkmaya başladı. Hele şu stun atan Hero'lara sinir oluyorum. Ama Morgana'yı sevdim açıkçası.
Morgana'yı 2 item sg 3 item yg kassam acaba ne etkisi olur ve ona göre bir öneri yapar mısınız?
1 ayı geçti oyuna başlayalı tam irem mantığını otutturabilmiş değilim.
Sett dene kanka bilgisayarda da Wild Rift'te de mainim.
Sett'i biliyorum ve Shen'den sonra en çok oynadığım Hero o. Ama gerçekten bir süre sonra sıkıyor. İnsanların beklemediği hasarları vermeyi seviyorum. Eğer doğru oynanırsa Shen Sett'e karşı çok daha üstün.
Arkadaş ile Sett vs Shen oynadığımda hasar veren item almamama rağmen gayet de güzel hasar çıkartabiliyor. (gün ateşi almıyorum)
@RTX2023 hocam omurga kıran ve geri kalanı Full zırh kastığımda gerçekten canım gitmiyor. Karşımda Darius vardı ultisi olmasına rağmen adam çok bşr şey yapamadı. Zaten klasik Shen bıçağı içinden geçir ve adamın yarı canını 3 vuruşta al adam korkuyor zaten. Takas giremez oluyor. Tahrip ve omurga kıran ile zaten çok fena kule alıyor. İlah sindiren değil de bana göre warmog çekilirse daha op oluyor. Yanına ölü adamın zırhı çivili zırh botu alınırsa çok fena tank oluyor. (karşı tarafta ap veya CC varsa duruma göre değişiyor tanklık itemleri) ama cidden adam ilk kara balta başladı ben omurga kıran. Daha omurga kuranı almadan adamı kestim (ultisini attı Darius) ölmedim
Shen'i çok seviyorum bu yüzden. Bilgisayardaki canı hasara çeviren item olsa (haşmetli Hydra galiba) hasarıda inanılmaz olacak. Zaten bir ulti atıyorum candan dolayı adama hayvan gibi kalkan gidiyor. Adamın koruyucu meleği var biliyorum ama ona rağmen attım ultiyi adam daha çok iş yaptı (Master Yi)
Cidden Shen kadar bozuk Hero görmedim ben (Sett dışında)
Doğru yola geldiniz sonunda hocam öteki buildlezden çok daha iyi şu an yaptınız.
@RTX2023 hocam omurga kıran ve geri kalanı Full zırh kastığımda gerçekten canım gitmiyor. Karşımda Darius vardı ultisi olmasına rağmen adam çok bşr şey yapamadı. Zaten klasik Shen bıçağı içinden geçir ve adamın yarı canını 3 vuruşta al adam korkuyor zaten. Takas giremez oluyor. Tahrip ve omurga kıran ile zaten çok fena kule alıyor. İlah sindiren değil de bana göre warmog çekilirse daha op oluyor. Yanına ölü adamın zırhı çivili zırh botu alınırsa çok fena tank oluyor. (karşı tarafta ap veya CC varsa duruma göre değişiyor tanklık itemleri) ama cidden adam ilk kara balta başladı ben omurga kıran. Daha omurga kuranı almadan adamı kestim (ultisini attı Darius) ölmedim
Shen'i çok seviyorum bu yüzden. Bilgisayardaki canı hasara çeviren item olsa (haşmetli Hydra galiba) hasarıda inanılmaz olacak. Zaten bir ulti atıyorum candan dolayı adama hayvan gibi kalkan gidiyor. Adamın koruyucu meleği var biliyorum ama ona rağmen attım ultiyi adam daha çok iş yaptı (Master Yi)
Cidden Shen kadar bozuk Hero görmedim ben (Sett dışında)