Süre olarak fark olur ama benim dediğim gibi seçersen daha güçlü olursun.
Anladım çok teşekkür ederim.
Peki bu takım mal gibi oynadığı zaman ne yapabilirim? Çünkü sürekli denk geliyorlar bana.
@RTX2023 caitylin soloda ilah dindiren omurga kıran ile çok fena iyi gidiyor. Omurga kıran sayesinde ana kule dahil 8 kule aldım. Ekstra sadece kanasusamış kılıcı aldım sadece. Öyle çok kişide öldürmedim. Sırf can çekişmesinler diye. Kritik hasar kadayım diye düşünüyordum ama geri kalan 2 istemi zırh/can olarak kasacağım. Cahit çok fena meta oldu.
Editleyemiyorum: İlah sindiren*
@RTX2023 hocam birazcık uzun zaman grçti bazı şeyleri öğrendiğimi düşünüyorum artık.
Shen üzerine yoğunlaşmaya devam ediyorum.
Sıralaması karışık ama rylai morello rabadon liandry luden/ruh gömleği veya warmog değişir son item oyuna göre.
Bu itemler ile hem can olarak üzmüyor hasar çıkartıyor rylai liandry ile ekstra hasarda çıkıyor + yavaşlıyor.
Ekstra olarak ultisi hem ap ile hem de can ile arttığı için kalkan miktarı çok daha yüksek oluyor. Destek olarak değil de solo için bence çok daha ideal bir seçenek bence.
Morello yerine lich boğanıda olabilir yetenek kullanımından sonra ekstradan hasarı var ve Shen 2-3 saniyede bir Q geliyor zaten. Bence hem hasar olarak hem de takıma katkı olarak daha fazla faydası olur. Ultisi zaten 1 canlı olan takım arkadaşı hayata tutunmasını sağlayacak ve ben gelene kadar hayatta kalmasını sağlayacak. Açıkçası zırh + can olarak kastığımda bu kalkan beni memnun etmiyor ve ışınlanana kadar ölmüş oluyor. Ve ulti bozuluyor. Bu çok büyük kayboluyor çünkü ayrık ittirirken aniden TF içine girilemiyor ve çok uzakta olunduğu için sıkıntı çıkartmaya başlıyor ve oyunu kaybettirecek etkileri oluyor. Kendi kırılganlığımı gidereceğim diye oyunu satmak hiç benlik iş değil açıkçası. Kendimi feda etmek takımın kaybetmesinden bence daha iyi bir takas bence. Zaten tank orada tanklğı sağlayacak. Ki solo lanede hasarı ilk başta çok saçma hasarı olduğu için ve minyonları hep kendi kule altımda durmasını sağladığım için çok aşırı gang yemiyorum. Hem kışkırtmadan dolayı kule altına girerse güzelce cezasını kesiyorum.
Bu Build bence çok daha güzel geliyor bana. Ap olarak can olarak ve ulti kalkanı olarak bence çok iyi bir seçenek.
Maske yerine değişiklikler illaki olacaktır ama ilk 4 item benim gözümde sabit.