Win 10 mavi ekran

Barisfuat

Hectopat
İyi günler 1 hafta önce hiçbir sıkntı yoktu 2 günden beri arada bir mavi ekran alıyorum sorun RAM ve SSD kaynaklı değil test ettim sorunu çözmem de yardımcı olur musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Steve Rogers @Mustafafnt arkadaşın bu mesajıyla neden dalga geçtiniz ki? Bilmiyor olamaz mı? Siz annenizin karnından minidump dosyalarının ne olduğunu bilerek mi çıktınız?
En başta arkadaşın mesajı boştu, bir şey yazmamıştı. O yüzdendir. Kötü bir amaçları olduğunu sanmıyorum.

@Barisfuat Enes sürücü linkini atmış, kurmadan önce mesajımda yazdığım gibi mevcut sürücüyü DDU ile kaldırmayı unutmayın.

Ekran kartım R7 240, sanırım sürüm ile alakalı mavi ekran. Bu arada RAM testi yaptım, Windows 10 bellek tanıması ile olay görüntüleyicisinden baktım, hiçbir sıkıntı yok. Dediğiniz program ile bakayım mı bir de?

Anladım o zaman RAM'lerde sorun yok teşekkürler sürüm ile alakası var değil mi en iyisi NVIDIA geçmek ya.

Evet. AMD'nin Driver'ları sıkıntılıdır. Siz de sanırım WHQL sürümü yüklememişsiniz sanırsam. Bu arada Driver Booster vb. uygulamalar la mı güncelliyorsunuz bilgisayarınızı?

Evet. AMD'nin Driver'ları sıkıntılıdır. Siz de sanırım WHQL sürümü yüklememişsiniz sanırsam. Bu arada Driver Booster vb. uygulamalar la mı güncelliyorsunuz bilgisayarınızı?

Hocam MEMORY_MANAGEMENT hatası da var, ekran kartı driveri o sorunu da çözecek mi?

Hocam MEMORY_MANAGEMENT hatası da var, ekran kartı Driver'i o sorunu da çözecek mi?

1597846875858.png

Bence bu sorunun cevabı olacaktır.

Eki Görüntüle 643362

Bence bu sorunun cevabı olacaktır.

Teşekkürler. 5-6 saat sonra mavi ekran vermez ise sorunum çözülmüştür. Herkesin ağzına, eline, koluna sağlık.

Öncelikle https://www.amd.com/en/support/prev...es/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-240 adresine girin ve oradan Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 Recommended (WHQL) adlı sürücüyü indirin.

Hocam, bu DDU'nun linki var mı yoksa başka bir yerden mi indireyim?

Bu mesajımda atmıştım. Rehberin başında bir indirme linki mevcut.
Ben bunu göremedim.

Açıkçası böyle bir sorunu ilk defa gördüm. Ekran kartı sürücüsü sorun çıkarıyor gibi. DDU ile kaldırın ve sitesinden WHQL sertifikalı sürümünü kurun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı