Win 10 mavi ekran

Barisfuat

Hectopat
İyi günler 1 hafta önce hiçbir sıkntı yoktu 2 günden beri arada bir mavi ekran alıyorum sorun RAM ve SSD kaynaklı değil test ettim sorunu çözmem de yardımcı olur musun?

Bellek arızası(donanımsal) ve ekran kartında hata var gibi gözüküyor, doğru muyum @Bora Dere?
Ben bunu göremedim.

Açıkçası böyle bir sorunu ilk defa gördüm. Ekran kartı sürücüsü sorun çıkarıyor gibi. DDU ile kaldırın ve sitesinden WHQL sertifikalı sürümünü kurun.

Adsız.png

Hocam bu bellek arızası demek değil mi?

Olay Görüntüleyicide "Olay 10016 DistributedCOM" hatası olduğunu görüyorum. Her mavi ekranda olay kısmında bu yazıyor. Bundan kaynaklı mı acaba? Şimdi ekran kartında ise ekran kartı sürücüsünü mü kaldırayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle https://www.amd.com/en/support/prev...es/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-240 adresine girin ve oradan Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 Recommended (WHQL) adlı sürücüyü indirin.

Daha sonra bilgisayarınıza DDU kurun. Yapacağımız işlem basittir fakat ilk defa yapacak kişiler korkar. Başından söyleyeyim korkmanıza gerek yok. DDU yazılımını indirip arşivden çıkartıcaksınız. Ayrıca DDU indi mesela bir de sürücünün indirilmesini bekleyin. Nasıl DDU'yu kullanıcağınızı bilmiyor iseniz aşağıya bıraktığım linkteki rehberden faydalanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Steve Rogers @Mustafafnt arkadaşın bu mesajıyla neden dalga geçtiniz ki? Bilmiyor olamaz mı? Siz annenizin karnından minidump dosyalarının ne olduğunu bilerek mi çıktınız?

Dediğiniz dosyaları paylaşacağım. Peki güvenilir mi? İlk defa başıma böyle bir şey geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı