Win 8.1'e format atamıyorum

Imerer

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2013
Mesajlar
44
Merhaba arkadaşlar, bugün format için dosyalarımı hazırladıktan sonra Windows 7 USB DVD Download Tool ile flash belleğime iso dosyalarını yükledim, bilgisayarımı yeniden başlattım boot sekmesinden flash belleğimi seçtim ama şu ekranda kaldı(çubuk yanıp sönüyor) :

S4R6LPv.jpg


Sistemim :
  • Windows 8.1 Pro 64 bit
  • M5A78L-M LX V2

Olmayacağını bile bile 10 dakika bekledim geri geldiğimde hala böyleydi ardından flash belleğe yanlış yazdı sanırım dedim ve yeniden aynı programla aynı isoyu yazdırdım aynı sonuç. Ardından farklı isoyla Windows 7 USB DVD Download Tool ve WiNToBootic programları ile denedim olmuyor.


Bir sorum daha var farklı konu açmak istemiyorum bunun için şu yukarda gördüğünüz çubuğun yanıp söndüğü siyah ekran win8 in başlangıç ekranından sonra gelip birkaç saniye kalıp gidiyor. Son zamanlarda olmaya başladı bu olay. Aynı ekran(yanıp sönen çubuk hariç) bilgisayarını kapatırkende oluyor. Bilgisayarınız Kapatılıyor ekranlarından sonra birkaç saniye monitöre görüntü gelmiyor ardından yanıp sönen çubuk olmayan siyah ekran gelip kapanıyor. Bunun sebebi nedir ?

post-47883-0-20922700-1351698105.png
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı