Win10 Wi-Fi özelliği yok

PaulGarcias

Femtopat
Dün yeni alıp Windows 10 kurduğum PC'm de internet özelliğini bulamıyorum. Windows'u orijinal siteden indirdim 30 günlük olanı. Bilgisayar>özellikler>aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmında Realtek pcle GBE family Controller var. Altındakiler de WAN miniportları. Güncellemeyi denedim olmadı. Aynı şekilde ağ ve internet ayarlarında da Wi-Fi seçeneği yok. Wi-Fi'nin W'si yok PC'de. Anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
denedim ethernet kablosu ile, olmadı. win 10 kurulumu hakkında youtube'da izlediğim videolarda da kimse internete bağlanmıyordu.

nasıl napıyoruz o işi pahalı birşey mi?
Kablo ile olmaması çok saçma.
denedim ethernet kablosu ile, olmadı. win 10 kurulumu hakkında youtube'da izlediğim videolarda da kimse internete bağlanmıyordu.

nasıl napıyoruz o işi pahalı birşey mi?
50 TL falandır adaptörler ama inanılmaz bir kayıp yaşatır mesela ben 1 mb indirmeyi adaptör ile zor alırken kablo 9-10'lara çıkartır. Tabiki adaptör kalitesi de önemli ben kaitesiz almıştım.

50 TL falandır adaptörler ama inanılmaz bir kayıp yaşatır mesela ben 1 mb indirmeyi adaptör ile zor alırken kablo 9-10'lara çıkartır.Tabiki adaptör kalitesi de önemli ben kaitesiz almıştım.
neler saçma değil ki şu Dünya'da :)

50 TL falandır adaptörler ama inanılmaz bir kayıp yaşatır mesela ben 1 mb indirmeyi adaptör ile zor alırken kablo 9-10'lara çıkartır. Tabiki adaptör kalitesi de önemli ben kaitesiz almıştım.
anladım, teşekkürler. bir bakıma anten yani? peki yazılımsal kurulum gerektirecek mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı