Çözüldü Win32/sality.NBA Virüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sality bilgisayara türlü türlü zararlar verebilen bir virüs. Virüsü bir an önce silerek zararı en az seviyeye indirebilirsiniz.

Sağol btk51. Arkadaşlar başka görüşü olan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mehmet Unsal, arkadaşların önerilerini uygulamayacaksan neden konu açıyorsun? Kendin biliyorsan yapsa idin. Çözüm istiyorsun sunuyoruz çözümü kullanmıyorsun. Eset en dandik antivirüslerden biridir. O yüzden belirttiği sality gerçek değil çoğunlukla.
İmzamdaki sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını yap, sonuçlarını paylaş. Bunu da yapmazsan konuyu kilitleyeceğim haberin olsun.

Murat5038 Arkadaşların dediklerini yapmaz mıyım? Ben sadece başka fikri olan var mı diye merak ettim. Arkadaşların dediklerini bir bir uyguluyorum. Malwarebytes, Adwcleaner vb. tarattım taratmaya da devam ediyorum. En sonunda sonuçları açıklayayım tamam.

Burada boşuna uğraşacağınıza gidin orijinal Windows satın alın önce. Korsan Windows'ta virüs taraması yapacağına ve milleti dinlemeyeceğine kendin yap o zaman. :mad:

Yahu milletin dediklerini yapıyorum. Sonuçları da paylaşacağım.

Tarama başarıyla tamamlandı! Zararlı Bulunamadı! - Malwarebytes
Temiz bir şey çıkmadı-AdwCleaner

Dünde taratmıştım birkaç tane birşeyler çıktı karantinaya aldı bende sildim. Bugün temiz çıktı KIS de 1 tane buldu o da crack dosyası. Saygılar...

22.jpg

Kusura bakma. HerdProtect ile raporu sunuyorum. Fakat "Sistem Tarama Raporu 1"deki yazılımı indiremedim buna da kızmayın.

Dosya Ekleri

• Scan_2015-1-9-13-54.txt
    31,1 KB · Görüntüleme: 562
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı