@lazye Uzun bir süredir 26'da oynuyorum değiştirmem gerek mi?
@lazye bende AMD kullanıyorum acaba 29 denesem mi? Bu gecikmeyi mi düşürüyor
Çoğu optimizasyon videolarında, 26 HEX kullanıyorlar, kısa ve değişken düşük gecikme için, fakat 2A da iyi çalışıyor bu arada daha stabil tüm çekirdekleri kullandığı için, 9800X3D İçin 26 Hex kullanıyorum uzun süredir 29 çok yavaş, 2A bir kaç gün deneyeceğim sanırım.Bu isteğe bağlı bir durum hangisi sizin için daha efektif olarak hissettiriyorsa o değer de karar kılmalısınız. Kullanıcıya göre değişiyor.
Sadece fark ettiğim bir şey var AMD sistem kullananlar 29, NVIDIA sistem kullananlar 2A değerini daha çok kullanıyor.
Ama söylediğim gibi kişisel olarak sende 26 değeri daha iyi gelebilir ve daha akışkan ve pürüzsüz hissettirebilir.
Zaten rehber edindiğim kişiler yazılım yada windows optimizasyonunda kariyer yapmış kişiler, Tabii onlarda referans olarak 26HEX ile başlıyor genel olarak en iyi kabul edildiği için, dediğiniz gibi CPU tabanlı bir ayar diğer bileşenlerde tabii ekten, 13600K da 2A PUBG için sıkıntılı çok fazla darboğazdan daha da kötü yapıyordu, sisteme bileşenlere göre değişir dediğiniz gibi. Kısa sabit te hangi değeri kullanıyorsunuz?Kısa ama değişken düşük gecikme o yüzden mesela bende sabit kısa çok daha etkili sonuçlar veriyor. Sisteme göre değişiyor. YouTube videolarına göre değil de deneyerek sonuçlara ulaşmanızı tavsiye ederim. Herkesin donanım seviyesi aynı değil.
Zaten rehber edindiğim kişiler yazılım ya da Windows optimizasyonunda kariyer yapmış kişiler, Tabii onlarda referans olarak 26HEX ile başlıyor genel olarak en iyi kabul edildiği için, dediğiniz gibi CPU tabanlı bir ayar diğer bileşenlerde tabii ekten, 13600K da 2A PUBG için sıkıntılı çok fazla darboğazdan daha da kötü yapıyordu, sisteme bileşenlere göre değişir dediğiniz gibi. Kısa sabit te hangi değeri kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.