Win7 format atmaya çalışırken "Sistem Ayrıldı (F:)" diski oluştu

s3fa

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi format atacaktım, vazgeçip yarıda kestim fazladan bi disk yeri oluştu kendiliğinden. Bunu nasıl ortadan kaldırabilirim. Yada diğer disklerle birleştirmem mümkün mü? (Yarı da kestim dediğim de daha %1 bile olmamıştı)
asmçö.png

Kuruluma başlamadan oluşturur bunu. Sistem de sorun çıkarsa kurtarma bölümü zaten vazgeçmişsin kurulumdan.

Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet deyip açılan pencerede sol kısımdan disk yönetimine gir. Eğer burada 1 tane sistem ayrıldı varsa hiç elleme. 2 tane varsa 349 MB olana sağ tıklayıp birimi sil de daha sonra C: diskine veya D: diskine sağ tıklayıp birimi genişlet diyerek aktif disklerin birine ekleyebilirsiniz.

1580137151694.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuruluma başlamadan oluşturur bunu. Sistem de sorun çıkarsa kurtarma bölümü zaten vazgeçmişsin kurulumdan.

Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet deyip açılan pencerede sol kısımdan disk yönetimine gir. Eğer burada 1 tane sistem ayrıldı varsa hiç elleme. 2 tane varsa 349 MB olana sağ tıklayıp birimi sil de daha sonra C: diskine veya D: diskine sağ tıklayıp birimi genişlet diyerek aktif disklerin birine ekleyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 492838
Böyle bir şeyle karşılaştım.
1.png

Üç tane disk vardı isimleri de belliydi zaten. Fazla olan diski de kolay bi şekilde kaldırdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı