Ama zaten Windows'a giremiyorum ki.
BIOS'a tekrar baktığımda bulamadım. GRUB ve BIOS şu şekilde:
Ama zaten Windows'a giremiyorum ki.
Deneyeyim şimdi.BIOS'tan Windows Boot Manager'ı başa alıp kaydedip denediniz mi? Ayrıca Secure Boot'u kapatın.
Bu tarz bir BIOS kullanmadığım için bilmiyorum fakat ''OS Boot Manager'' kısmında olması gerekiyor.
VBox kurulu zaten ama bir sürü kurulu uygulama var. Onları aktarmam çok zamanımı alır. Ayrıca sanal makine olunca biraz takılma meydana geliyor.Windows'luk işiniz sanal makine ile hallolur mu?
BIOS'a tekrar baktığımda bulamadım. GRUB ve BIOS şu şekilde:Eki Görüntüle 783989
Şimdi kapatıp denedim ama maalesef aynı.Secure Boot seçeneğini Disabled yapın. Fast Boot ayarı genelde Boot sekmesinin altında olur.
Güvenli moda girmiyor.Windows ekranı gelmeden Güvenli Mod'da başlatmayı deneyin.
Güvenli moda girmiyor.
Biraz düşününce şununla alakası olabilceğini tahmin ediyorum: Ekran kartı sürücüsünü güncelleştirmem ile alakalı bir bildirim geldi. Ondan sonra bir şifre oluşturmamı istedi. Bu durumla alakalı olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.