HopcikPabcik
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşın attığı fotoğrafa bakarsanız neden güldüğümü anlarsınız. Bu Windows bir sorunla karşılaştı hatası olmadığı için Minidump dosyası oluşmayacak. Zaten Minidump dosyasına gerek yok hatayı söylemiş.@Assecreed neden kahkaha attın?
Mavi ekran konusuna açmış ben de emin olmamakla beraber "Mavi ekran ise:" diyerek dump istedim.
Bu hatayı almadan önce BIOS üzerinden bir ayar değiştirdiniz mi? HDD mi yoksa SSD mi kullanıyorsunuz?PC'yi açarken sürekli bu hatayı alıyorum.
Dediğim gibi anlık dalgınlık.Arkadaşın attığı fotoğrafa bakarsanız neden güldüğümü anlarsınız. Bu Windows bir sorunla karşılaştı hatası olmadığı için Minidump dosyası oluşmayacak. Zaten Minidump dosyasına gerek yok hatayı söylemiş.
Bios üzerinden hiç oynama yapmadım pc ye. HDD+SSD olarak kullanıyorum.Arkadaşın attığı fotoğrafa bakarsanız neden güldüğümü anlarsınız. Bu Windows bir sorunla karşılaştı hatası olmadığı için Minidump dosyası oluşmayacak. Zaten Minidump dosyasına gerek yok hatayı söylemiş.
Bu hatayı almadan önce BIOS üzerinden bir ayar değiştirdiniz mi? HDD mi yoksa SSD mi kullanıyorsunuz?
HDD'i çıkarınca sistem açılıyor mu yoksa aynı ekran mı geliyor? Denemediyseniz deneyin. Kullandığınız SSD'nin marka ve modeli nedir?HDD+SSD olarak kullanıyorum.
Alıntı yapmayı unutmuşum.HDD'i çıkarınca sistem açılıyor mu yoksa aynı ekran mı geliyor? Denemediyseniz deneyin. Kullandığınız SSD'nin marka ve modeli nedir?
Şu an işletim sistemi açıksa CrystalDiskInfo ile SSD diskinizin sağlık durumunu paylaşınız. Eğer açılmıyorsa BIOS'tan SSD görünüyor mu diye bakınız. Görünüyorsa Boot menüsünden diski seçiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.