Windows 10 %100 Disk Kullanımı

AuEnx

Kilopat
Daha fazla  
Son 2-3 gündür yaşadığım sorun. Anlamadım neyden dolayı böyle oldu. Bilgisayar ilk açıldığında takılmalar ve ağır çalışma sorunu var ve görev yöneticisini açtığımda C diskinin %100 kullanımda olduğunu görüyorum. 5 dakika falan sonra düşmeye başlıyor fakat gene de can sıkan bir durum nasıl çözebilirim? Bilgisayarı ilk açtığımda donmuştu reset atmıştım şu an açılalı 5 dakika oluyor ama hala %100.

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 2-3 gündür yaşadığım sorun. Anlamadım neyden dolayı böyle oldu. Bilgisayar ilk açıldığında takılmalar ve ağır çalışma sorunu var ve görev yöneticisini açtığımda C diskinin %100 kullanımda olduğunu görüyorum. 5 dakika falan sonra düşmeye başlıyor fakat gene de can sıkan bir durum nasıl çözebilirim? Bilgisayarı ilk açtığımda donmuştu reset atmıştım şu an açılalı 5 dakika oluyor ama hala %100.

Eki Görüntüle 432106
Bende de aynısı oldu. HD Tune'u indirip sonuçları paylaşır mısın?

Resimdeki system adlı çalışan çok yüksek gözüküyor neden böyle ? Nasıl düzeltirim bunu?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    79,7 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı