Windows 10 %100 disk sorunu

Mehmet6634

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Windows 10 kullanıyorum SSD olmadıgı için hiç memnun değilim Windows 8.1 e geçecektim onda da %100 disk sorunu oluyormus. Hangi sistemi kurmalıyım yardım eder misiniz?

Sistem bilgilerim;
İşlemci: i5-2400 3.40 GHz 4 çekirdek.
Ekran kartı; Sapphire RX460 4 GB.
RAM: 4 GB DDR3 RAM.
HDD: Bilmiyorum.
SSD: Yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
%100 disk sorunu HDD'de oluşan bad sector yüzünden olur işletim sisteminden kaynaklanacağını düşünmüyorum.

Öncelikle Windows 8.1'de disk sorunu yaşamadım. Yaşayan kişi sayısı oldukça az tam aksine Windows 10'da bu sorunu yaşayan daha çok kişi var. En güncel sürüm olan 1909 tavsiye ediyoruz.

Öncelikle Windows 8.1'de disk sorunu yaşamadım. Yaşayan kişi sayısı oldukça az tam aksine Windows 10'da bu sorunu yaşayan daha çok kişi var. En güncel sürüm olan 1909 tavsiye ediyoruz.

Windows 10 1909 güncellemesinde bir sürü sorun var. IT'ci olarak firmalarım da durmadan güncelleme yapıldı şu sorunum var bu sorunum var diyen çok fazla kişi var. çok önemli bilgilerin yok ise windows 10 pro 1903 kur hizmetlerden update kapat yoluna devam et dostum.
Merhaba arkadaşlar HDD için en iyi stabil Windows 10 sürümü 1511. Bundan sonraki sürümleri HDD kullanıyorsanız kullanmayın. 1511 sürümü HDD'de jet gibi çalışıyor aynı SSD gibi. Eski Win 7 bilgisayarınız varsa Win 10 1511 sürümüne geçebilirsiniz.

Bu arkadaş gibi yapabilirsin dostum.

Son düzenleme:
Windows 7 kurdum eski laptobuma az önce.Windows 10 da klasör açamayan laptop jet gibi oldu.Eski sistemlere windows 7 tek çare.Windows 10 yeni sistemler için.

Windows 7 kurdum eski laptobuma az önce.Windows 10 da klasör açamayan laptop jet gibi oldu.Eski sistemlere windows 7 tek çare.Windows 10 yeni sistemler için.

Windows 10 1511 Sürümü Hdd Leri Destekliyor Onu Kurabilirsiniz Ben 1511 Sürümü Kullanıyorum Pc Jet Gibi Çalışıyo Win 7 Desteği De Bitti Kullanmanızı Pek Önermem

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı