Windows 10 10586 Güncellemesi Sonrası GTA 5 FPS Düşüşü

yakupcayan

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, iyi sosyaller. Hemen problemimi anlatayım size, güncellemeyi yüklemeden önce problemsiz oynadığım GTA V'te güncelleme sonrası ani FPS düşüşleri yaşamaya başladım. Bilgisayar x550jx-xx099d model. Ayrıca daha bilgisayar 2 haftalık olduğundan tozlanma falan olduğunu da düşünmüyorum.

Güncelleme kaldırılabilir mi? Sistem geri yükleme işe yarar mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bilgilerin D demi yoksa C demi? Bu rehber işinize yarayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarım C'de, Freedos olarak geldi, bende diski formatladım ama bölmedim tek disk kullanıyorum yani.

Neyse hocam teşekkürler, şimdilik bir kalsında sonra bakarım tekrar.
Hocam bende aynı bilgisayarı kullanıyorum ve aynı güncellemeden sonra bende GTA V'i oynayamaz oldum. Sorunu çözebildiniz mi?
Ben sıfırdan Windows 10 kurdum o da çare olmadı. Hatta aynı güncelleme ile bilgisayar daha geç açılmaya başladı.
Resmen oyun oynayamaz bilgisayardan zevk alamaz oldum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı