Rehber Windows 10 / 11'de OneDrive kaldırarak RAM kullanımını ciddi oranda düşürün

Sizce denenir mi? Yerel kullanıcı dosyalarının silineceğini söylüyor. Diğer SSD'ye aktarıp bende sileyim mi?

Masaüstü dosyaların belgeler üzerinde bulunan dosyaların falan, yani çoğu şey silinir OneDrive hesabı ile kurulum yaptıysan. Ben Windows 11 kurarken bile yerel hesapla kuruyorum, OneDrive çok sinir bozucu ve gereksiz bir şey bence.
 
görev.PNG


görevvvv.PNG
 
Arkadaşlar eğer Microsoft hesabı ile Windows 11 kullanıyorsanız ciddi sıkıntılar oluşturuyor. Belgeler klasörünüzü kaybedebilirsiniz, masaüstünüde. Kendi deneyimlerime bağlı arkadaşlar siz siz olun OneDrive'ı bu kadar önemsiz görmeyin.
 
Sizce denenir mi? Yerel kullanıcı dosyalarının silineceğini söylüyor. Diğer SSD'ye aktarıp bende sileyim mi?

Bende bir risk olur diye masaüstündeki simgeleri vs. klasöre taşımıştım. Yeniden başlattığımda bir sorun olmadı.. Zaten OneDrive yedeğimde bulunmuyor cihazda, hepsini silmiştim OneDrive sitesinden.

Windows 11'de sıkıntı çıkarıyor.

Hocam Bende Windows 11 kullanıyorum, format sırasında OneDrive yedeği ile kurulum yaptıysanız belki sıkıntı çıkarabilir. Ben yeni cihaz olarak kurulum yaptım, ardından kaldırdım. Bir sorun yaşamadım, sıkıntı çıkmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hiç de anlamıyorum, 4. nesil i3 işlemciye sahip bilgisayarımda performans sorunlarına yol açmazken sizde açıyorsa mutlaka sizde bir problem olmalı. Kendisi bir sistem bileşeni, masaüstü ve cihaz fotoğrafları yedekleme kapalı çünkü masaüstünü ve fotoğrafları yedeklemesi 5GB depolama ile saçma, dosya senkronizasyonu açık. Gerçekten performans karşılaştırması olmadan hayatta inanmam. Kendisi bir sistem bileşeni ayrıca, hem de kendi hizmeti + file sync hizmeti 40 MB kadar RAM harcıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı