Çözüldü Windows 10 1440x900 çözünürlük yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

highreaction4

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün yeni aldığım PC de ayar yaparken yanlışlıkla PC'yi kapattım fakat açıldığında çözünürlüğün değiştiğini fark ettim. Ayarlardan değiştirmek istedim fakat kullandığım 1440x900 çözünürlüğü yoktu bu çözünürlüğü nasıl tekrar eskisi gibi kullanabilirim?

Çözüm
Merhaba bugün yeni aldığım PC de ayar yaparken yanlışlıkla PC'yi kapattım fakat açıldığında çözünürlüğün değiştiğini fark ettim. Ayarlardan değiştirmek istedim fakat kullandığım 1440x900 çözünürlüğü yoktu bu çözünürlüğü nasıl tekrar eskisi gibi kullanabilirim?
NVIDIA ekran kartıysa, NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük oluşturabilirsiniz. Bir de CRU gibi programlar var.
AMD ise Radeon adrenalin sürücüleri kurarak çözünürlüğü geri getirebilirsiniz.
NVIDIA ekran kartıysa, NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük oluşturabilirsiniz. Bir de CRU gibi programlar var.

AMD ise Radeon adrenalin sürücüleri kurarak çözünürlüğü geri getirebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı