Çözüldü Windows 10 1507 sürümü hala kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kullanılmaz diye bir şey yok. Ancak daha önceki Windows sistemlerinde olduğu gibi Windows 10 da ilk çıktığında sorunluydu. Hem hatalar hem de performans sorunları vardı. Bu anlamda ilk versiyonu kullanmanın pek de olumlu bir tarafı yok.

Güncel programlar ve oyunlarla uyumluluk açısından en az 1909, güvenlik güncelleştirmeleri için mümkünse en güncel olanı yada en azından 21H1(20H2 desteği bir ay sonra kesilecek) kullanmak önemlidir.
Kullanılamaz. Çoğu oyun açılmayacaktır.

Neden eski sürüm kuruyor ben bunu anlamıyorum. O sürümde de bazı oyunlar açılmaz.

Bir ihtimal, eski versiyonların daha güçlü ve hızlı olduğunu düşünüyordur. Ama stabil olmadığı kesin.

Kullanılamaz. Çoğu oyun açılmayacaktır.

Neden eski sürüm kuruyor ben bunu anlamıyorum. O sürümde de bazı oyunlar açılmaz.

21H2 kursak HDD'yi beklemekden oyun oynayamıyoruz 1809 sürümünü kullanıyorum gene yavaş. Çözüm SSD ama çok pahalı maalesef 😔

21H2 kursak HDD'yi beklemekden oyun oynayamıyoruz 1809 sürümünü kullanıyorum gene yavaş. Çözüm SSD ama çok pahalı maalesef 😔

Sonuç ortada 120GB 700 TL

IMG_20220414_102718_7.jpg

Son düzenleme:

Sonuç ortada 120GB 700 TL.

Eki Görüntüle 1359588

Öncelikle o SSD çop ve fiyatlar o kadar yüksek değil 3D NAND destekli 500 GB SSD 900 TL.
Diğer söyleyeceğim HDD varsa o zaman Windows 8.1 kullan eski Windows sürümlerinden daha performanslı ve biraz daha güncel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı