Windows 10 1703 bilgisayarın kendi kendine reset atması

flashbangout

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

Bundan 4 ya da 5 gün önce bilgisayarıma Windows 10 Sürüm 1703'ün yükleneceği ile ilgili bildirim geldi ve saat seçmem istendi. Saati seçtim, Sürüm 1703 yüklendi. Fakat son 3 gündür bilgisayarım kendi kendini yeniden başlatıyor. Örneğin bir oyundayken oyun bir anda takılıyor, garip bir ses çıkıyor ve ardından bilgisayarım yeniden başlatılıyor fakat bu sadece günde 1 kere oluyor. Bunun Sürüm 1703 ile alakası var mı ? Yoksa ne ile var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 6100 işlemci, MSI GTX 960 2G ekran kartı, MSI H110-m anakart, Kingston 8GB DDR4 2133mhz Ram, Zalman R1 600W kasa, WD 1TB Harddisk , Corsair 120 GB SSD. Olay görüntüleycisi raporu İndir olay görüntüleyicisi raporu evtx

Galiba sorunu halletim. Anakartımın BIOS sürümü 2015'te çıkan bir sürümdü. Onu en güncel sürücüye kadar sırayla güncelledim ve bilgisayarda herhangi bir takılma, kendini yeniden başlatma gibi bir durum olmadı.

Sorunum düzelmemiş. Bugün yine kendini yeniden başlattı. :/

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı