Windows 10 1803 Pişmanlıktır

Düşünün işte ben güncelleme yapmak istedim ama bilgisayarda olmayan programları kaldırmamı istiyor ve haliyle kaldıramadığım için güncellemeyi yapamıyorum. Bence bu bir işaret olmalı [emoji23]

Benim şuan cihazınız güncel yazıyor lakin sürüme bakınca 1709 yazıyor. Şimdi ben de bu güncelleme neden yok?

Windows 10 1803 güncellemesini aldıktan sonra makinem kilitlenmeye başladı. ctrl alt del bile çalışmıyor tek çare olarak güç düğmesine basıyorum uykuya alıyor geri açınca normalleşiyor. Kafam takıldı. Microsofttan temiz windows indirdim. Temiz kurulum yaptım yine kilitleniyor. Güncellemeden sonra normalde internette gezerken nvidia ekran kartım devreye girmezdi. Şimdi ekran kartım sürekli çalışır durumda. CPU ısısı yüksek çözüm olarak fanları maksimumda çalıştırıyorum. Güncelleme öncesi ısısına ancak bu şekilde iniyor. Var mı fikri olan. Sistem MSI GE72VR 7RF işlemci i7 7700HQ Ram 32gb DDR4 Ekran kartı ge force gtc 1060 3gb 750 GB SSD 17.3' 120Hz ekran. Bu arada oyunlarda fps düşüşü de var. Söylemeyi unuttum windows 10 orijinal daha doğrusu 50 liralık oem sürüm.
Hocam güncelleme öncesinde bu tür sıkıntılar yaşamadığınızı varsayarak; büyük ölçüde güncelleme sonrasında aldığınız bu hatalar 1803'ten kaynaklanmaktadır diye düşünüyorum. İyileştirmeleri beklemek ve sonrasında temiz kurum yapmak en sağlıklısı.
Birtek bendemi problem yok arkadaş.
Konu içersindeki mesajları okumuş olsaydınız bu soruyu soracağınızı pek düşünmüyorum
Windows update üzerinden indirilebilir hale gelecek değil mi? Ona göre onu bekleyeyim daha stabil olur.
Şuan sadece indirme aracı ile yapılmakta. (+Windows Update > Güncellemeleri Denetle)
Windows update üzerinden indirilebilir hale gelecek değil mi? Ona göre onu bekleyeyim daha stabil olur.
Şuanda da Windows Update üzerinden güncellemeleri denetleyerek işlemi sağlayabilirsiniz.
Stabil olması açısından indirme aracıyla arasında bir fark olur mu bilemiyorum, iyileştirme süreci sonrasında geçiş yapmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı