Windows 10 1809 Dosyaları Sıkıştırıyor

WitchKing07

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı,Teknik Servis
Windows 10'um kendi kendine dosyaları sıkıştırıyor, klasörlerin üzerinde mavi ok işareti çıktığında bu neymiş diye biraz araştırdım sıkıştırılan dosyalar bu şekilde gözüküyormuş.

C: klasöründeki dosya sıkıştırma özelliği kapalı olmasına rağmen dosyalarımı sıkıştırmaya devam ediyor, aslında yer açılması için iyi ama benim kontrolüm dışında yapması sorun oluyor bazen oyunlarıma giremiyorum belgelerimdeki dosyaları sıkıştırdığı için. Bir çözüm yolu belirtirseniz çok sevinirim.

Windows Sürümü:

Sıkıştırma kapalı:

Dosyalar sıkıştırılmış:

Simge:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorun bendede var 2 gündür olamya başldı kendılıgınden dün diskteki tüm sıkıştırmaları kaldırdım fakat şuan belgeler klasörüme ve tüm masaüstü klasörlerime sıkıştırma tekrar gelmiş çözümü bilen varmı

Aynı sorun bende de var, bugün windows 10 temiz kurulumu yaptım ve tüm klosörler sıkıştırılmış olarak download olmaya başladı.
Sürüm: 1809

yaaa bilen lütfem cevaplasın çok sinir ediyor hiçbir videoda çözümü bulamadım bakmadığım form siteleri kalmadı bilen varsa lütfen yardım etsin acilllllllll!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…