Windows 10 1809 Güncellemesi Microsoft'un Başına Bela Oldu

O hata bende 1809'dan önceki sürümlerde de vardı. Sonradan düzeldi ne zamandır yok bende. Windows 10 geliştirilirse iyi bir sistem ama hatası çok. İnsanlar bu yüzden hala Windows 7'i veya 8'i tercih ediyor. Windows 8.1 kullanırken bu kadar sorunum yoktu yahu. Bakalım nereye kadar gidecek bu sorunlar.

Verileri günbegün çalıp veritabanında onları analizleyecek sistemi kurmaktan güncellemelerle ilgilenmeye vakitleri kalmıyor. Aaa, onları da anlayın biraz çok yoğunlar(!)

Ben hala 1809 sürümünü kullanıyorum. İlk çıktığında istemsiz geçmiştim Çok aşırı bir problem ile karşılaşmadım. Çok problemli olduğunu okudum her yerde ya bana denk gelmedi(ki iyi ki denk gelmedi) ya da ben o özellikleri kullanmıyorum.

Geri dönmeye de üşeniyorum kaldım böyle
Şu zamana kadar Windows 10 da hiçbir sıkıntı yaşamadım ki ilk çıktığından beridir 1809 sürümünü kullanıyorum. Ve notebook kullanıyorum

Sorun yaşamıyorsan dönme bende yaşamıyorum.

Sorun yaşamıyorsan dönme bende yaşamıyorum.
Şuan dönmeyi düşünmüyorum zaten. Bir ara düşündüm o zamanda üşendim.Şuan bir sıkıntım yok aksine performanslı da. Yayın vb yaparken hiç sıkıntı yaşamadım. Şimdilik kalıyorum

Windows 10 iyi hoş ama yeni sürüm çıkarmada acemilik çekiyor. Onu biraz oturtması lazım ya da yılda bir yeni sürüm yanınlasalar daha iyi olur mesela 2019'da 19XX 2020'de 20XX şeklinde.

Yeni bir Windows yayınlanana kadar devam edecektir. Kaç sene oldu 10 çıkalı hala sorunlu.

Yeni bir Windows yayınlanana kadar devam edecektir. Kaç sene oldu 10 çıkalı hala sorunlu.
Şunu bir Microsoft anlasa. 1809 sürümünden aşağı versiyonlara da 2019'da destek kesilecekmiş. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…