Windows 10 1809 Güncellemesi Microsoft'un Başına Bela Oldu

9f7b383ae6f2b0253b9244106a2264e717f344ef.jpeg

Ekim güncellemesi olarak karşımıza çıkan ama bazı hatalarından dolayı geri çekilen ve geçen günlerde tekrardan yayınlanan Windows 10 1809 güncellemesinde bir hata daha fark edildi.

Ağ problemlerine giren bu sorun F5 VPN hakkında. Bu ağ hizmetini kullanırken kullanıcıların kesinti yaşayabileceğini Microsoft kabul etti. Düzeltmeler için çalışmalar başlatılmış.

Microsoft, ağ tünelini kullanmak için BIG-IP APM ağ erişim profilini ayarladıktan sonra ağ erişiminin kaybedilebileceğini ve kullanıcıların BIG-IP Edge Client veya istemci cihazından bir Internet tarayıcısı kullanarak bir ağ erişim oturumu kurmaya çalışabileceklerini söylüyor.

Kısa sürede bir güncelleme ile düzeltilebileceği tahmin ediliyor fakat şirket tam tarih vermiş değil.

Ağ bağlantısında sarı ünlem veren bir hata mevcut. Bilgisayarda, sürücüde, servis sağlayıcısı yada modem kaynaklı bir sorun olmamasına rağmen sağ altta sarı ünlem çıkıyor ve güncellemeler yapılamıyor. Sırf bu yüzden format atmak zorunda kaldım sürekli başka yerlerde aradım sorunu ama hata bende sorun elbette Windows kaynaklı. Zaten ne zaman sorunsuz oldu ki ? Hiç olmadı olmayacakta. Windows 10 yükleyin sorunsuz, stabil, hızlı diyenler siz anca kendinizi kandırın. Hep sorun var bir yer düzeliyor diğer taraf bozuluyor. O sorunsuz diyen vatandaşlar genelde masaüstü sistem kullandığından daha az donanım oluyor ve çok daha az problem yaşıyorlar. Windows 10 problemlerinin %80’lik bölümü hep notebook cihazlarda çıkıyor.
O hata bende 1809'dan önceki sürümlerde de vardı. Sonradan düzeldi ne zamandır yok bende. Windows 10 geliştirilirse iyi bir sistem ama hatası çok. İnsanlar bu yüzden hala Windows 7'i veya 8'i tercih ediyor. Windows 8.1 kullanırken bu kadar sorunum yoktu yahu. Bakalım nereye kadar gidecek bu sorunlar.

O hata bende 1809'dan önceki sürümlerde de vardı. Sonradan düzeldi ne zamandır yok bende. Windows 10 geliştirilirse iyi bir sistem ama hatası çok. İnsanlar bu yüzden hala Windows 7'i veya 8'i tercih ediyor. Windows 8.1 kullanırken bu kadar sorunum yoktu yahu. Bakalım nereye kadar gidecek bu sorunlar.
Verileri günbegün çalıp veritabanında onları analizleyecek sistemi kurmaktan güncellemelerle ilgilenmeye vakitleri kalmıyor. Aaa, onları da anlayın biraz çok yoğunlar(!)

Ben hala 1809 sürümünü kullanıyorum. İlk çıktığında istemsiz geçmiştim :D Çok aşırı bir problem ile karşılaşmadım. Çok problemli olduğunu okudum her yerde ya bana denk gelmedi(ki iyi ki denk gelmedi) ya da ben o özellikleri kullanmıyorum.

Geri dönmeye de üşeniyorum kaldım böyle :D
Ağ bağlantısında sarı ünlem veren bir hata mevcut. Bilgisayarda, sürücüde, servis sağlayıcısı yada modem kaynaklı bir sorun olmamasına rağmen sağ altta sarı ünlem çıkıyor ve güncellemeler yapılamıyor. Sırf bu yüzden format atmak zorunda kaldım sürekli başka yerlerde aradım sorunu ama hata bende sorun elbette Windows kaynaklı. Zaten ne zaman sorunsuz oldu ki ? Hiç olmadı olmayacakta. Windows 10 yükleyin sorunsuz, stabil, hızlı diyenler siz anca kendinizi kandırın. Hep sorun var bir yer düzeliyor diğer taraf bozuluyor. O sorunsuz diyen vatandaşlar genelde masaüstü sistem kullandığından daha az donanım oluyor ve çok daha az problem yaşıyorlar. Windows 10 problemlerinin %80’lik bölümü hep notebook cihazlarda çıkıyor.
Şu zamana kadar Windows 10 da hiçbir sıkıntı yaşamadım ki ilk çıktığından beridir 1809 sürümünü kullanıyorum. Ve notebook kullanıyorum :D

Ben hala 1809 sürümünü kullanıyorum. İlk çıktığında istemsiz geçmiştim :D Çok aşırı bir problem ile karşılaşmadım. Çok problemli olduğunu okudum her yerde ya bana denk gelmedi(ki iyi ki denk gelmedi) ya da ben o özellikleri kullanmıyorum.

Geri dönmeye de üşeniyorum kaldım böyle :D

Şu zamana kadar Windows 10 da hiçbir sıkıntı yaşamadım ki ilk çıktığından beridir 1809 sürümünü kullanıyorum. Ve notebook kullanıyorum :D
Sorun yaşamıyorsan dönme bende yaşamıyorum.

Sorun yaşamıyorsan dönme bende yaşamıyorum.
Şuan dönmeyi düşünmüyorum zaten. Bir ara düşündüm o zamanda üşendim.Şuan bir sıkıntım yok aksine performanslı da. Yayın vb yaparken hiç sıkıntı yaşamadım. Şimdilik kalıyorum :D

Yeni bir Windows yayınlanana kadar devam edecektir. Kaç sene oldu 10 çıkalı hala sorunlu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı