Windows 10 1809 stabil mi?

viserion

Hectopat
Bugün foruma göz gezdirirken @Recep Baltaş'ın Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum isimli sabitlenen yazısına baktım, sürüm 1809'un indirme bağlantısı paylaşılmıştı. Aklıma takıldı da;

1- Microsoft, resmi sitesinde yayınlamadan nasıl sürüm 1809'un indirme linki paylaşılabiliyor? Insider sürümü mü?
2- Insider sürümü ise stabil midir? İlgili konu başlığından ISO dosyasını indirip temiz kurulum ile kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Insider sürümü değil. Microsoft sunucularına 1809'un ESD dosyası zaten yüklenmiş. Bu orijinal ESD dosyasını ISO dosyasına çevirip 1809'u kurabilirsiniz. Büyük ihtimalle de bu şekilde yapılmış bir ISO dosyası yüklenmiştir Sosyal'e de. Dün kendim de bu şekilde yapıp 1809'u kurdum, şu an gayet düzgün çalışıyor.

2018-09-30 (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün foruma göz gezdirirken @Recep Baltaş'ın Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum isimli sabitlenen yazısına baktım, sürüm 1809'un indirme bağlantısı paylaşılmıştı. Aklıma takıldı da;

1- Microsoft, resmi sitesinde yayınlamadan nasıl sürüm 1809'un indirme linki paylaşılabiliyor? Insider sürümü mü?
2- Insider sürümü ise stabil midir? İlgili konu başlığından ISO dosyasını indirip temiz kurulum ile kullanan var mı?
İndirebilirsin sıkıntısını görmedim.

Ben bugun Windows Update ile gelen 1809 guncellemesini kurmaya denedigimde ard arda 2 defa restartlandiktan sonra 1803'e geri indirdi. Sorun PC de mi, guncellemede mi?

Büyük ihtimalle sistemde bir sorun var. Ben güncelleme ile geçiş yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadım.
İmkanınız varsa ISO dosyasını Rufus ile yazdırıp, Temiz kurulum yapın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı