Windows 10 1903 Sistem Gereksinimleri

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Bunlar Windows 10 1903 sürümünü bir bilgisayara yüklemek için temel gereksinimlerdir. Cihazınız bu gereksinimleri karşılamıyorsa, Windows 10 ile iyi bir deneyim elde edemeyebilirsiniz ve yeni bir bilgisayar satın almanız gerekebilir.

DonanımGereksinim
İşlemci:1 Gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ya da Çip Üzerinde Sistem (SoC)
RAM:32 bit için 1 Gigabayt (GB) veya 64 bit için 2 GB
Sabit sürücü alanı:32 bit işletim sistemi için 16 GB, 64 bit işletim sistemi için 32 GB
Grafik kartı:WDDM 1.0 sürücüsüyle DirectX 9 veya üzeri
Ekran:800x600
İnternet Bağlantısı:Güncelleştirmeleri yapmak ve bazı özelliklerden yararlanmak için internet bağlantısı gerekir. S modunda Windows 10 Pro, S modunda Windows 10 Pro Education, S modunda Windows 10 Education ve S modunda Windows 10 Enterprise için ilk cihaz kurulumu (OOBE) sırasında internet bağlantısının yanı sıra Microsoft hesabı (MSA) veya Azure Active Directory (AAD) hesabı gerekir. Windows 10'da bir cihazı S modundan çıkarmak için de internet bağlantısı gerekir. S modu hakkında buradan daha fazla bilgi edinin.

O listeye SSD gereksinimi olduğunu yazmak faydalı olur sanırım. :)

Liste resmi gereksinim listesi olduğundan dokunmadım ama evet, SSD şart.
Recep baskanim nezaman yayinlaniyor 1903 surum?

Ay sonunda diyorlar. Beklemek istemeyen için MSDN sürümümüz her daim burada, resmi 😎

Ben kullanıyorum :)

393500

Liste resmi gereksinim listesi olduğundan dokunmadım ama evet, SSD şart.

Ay sonunda diyorlar. Beklemek istemeyen için MSDN sürümümüz her daim burada, resmi 😎

Ben kullanıyorum :)

Eki Görüntüle 393500
Oyunlarda ve sistemde performans farki varmi hocam?

O listeye SSD gereksinimi olduğunu yazmak faydalı olur sanırım. :)

Gerçekten şimdiye kadar hangi HDD ile çalışan Windows 10 bilgisayar kullandıysam neredeyse hep sistem boştayken %100 disk kullanımı sorunu oldu ama SSD'de kullandığımda hiç olmadı. Windows 10 daha çok SSD'de çalışmak üzere optimize edilmiş gibi hissettiriyor. Windows 10 bilgisayar üreticilerinin her ürünlerini hangi model olursa olsun en azından 128 GB SSD ile satması şart, bazı üreticilerin hala bu yılda bazı laptoplarını sadece HDD ile satılmasını anlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı