Windows 10 1903 Sürüm Farkları

Ben şu an temiz kurulum ile Windows 10 1903 Insider kurdum. Oldukça güzel güncelleştirmeler var, tasarımda birçok küçük detaylı değiştirmişler ve o yeni şık masaüstü duvar kağıdı da çok hoşuma gitti. Şu ana kadar bir sıkıntı yada eksiklik yaşamadım, tavsiye ederim.

@Recep Baltaş Peki sürüm 1903 stabil mi? Belkide son bir aydır Windows'un sorunlarıyla uğraşıyorum. 1803 sürümünü kurdum Xbox uygulaması açılmadı. 1809 kurdum performans kaybı yaşadım. Bir ay içerisinde 4-5 kere format attım bilgisayara. Bir daha uğraşmak istemiyorum açıkçası. Temiz kurulum yapıp rahatça kullanmak istiyorum.

Son düzenleme:
@Recep Baltaş Peki sürüm 1903 stabil mi? Belkide son bir aydır Windows'un sorunlarıyla uğraşıyorum. 1803 sürümünü kurdum Xbox uygulaması açılmadı. 1809 kurdum performans kaybı yaşadım. Bir ay içerisinde 4-5 kere format attım bilgisayara. Bir daha uğraşmak istemiyorum açıkçası. Temiz kurulum rahatça kullanmak istiyorum.
Şu an için Insider programı altında yayınlandığı için elbet tamamen stabil değil, fakat ben 1 haftadır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım, performans olarak biraz daha iyi geldi önceki versiyonlara göre.

@Recep Baltaş Peki sürüm 1903 stabil mi? Belkide son bir aydır Windows'un sorunlarıyla uğraşıyorum. 1803 sürümünü kurdum Xbox uygulaması açılmadı. 1809 kurdum performans kaybı yaşadım. Bir ay içerisinde 4-5 kere format attım bilgisayara. Bir daha uğraşmak istemiyorum açıkçası. Temiz kurulum rahatça kullanmak istiyorum.
Dikkat et bozma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı